INVESTERING, ØKONOMI, EJENDOMME

Ekspert anbefaler nordiske ejendomme

Flag 17-11-10 ~Et minuts læsning · 172 ord

Britiske Richard Holberton er chef for analyseafdelingen vedrørende Europa, Mellemøsten og Afrika i ejendomsmæglerfirmaet CB Richard Ellis. Men der er ikke mange ekspert-bisætninger og -forbehold, når han udtaler sig om, hvor det er bedst at investere i ejendomme for tiden.

De bedste ejendomsinvesteringer gøres lige nu i Skandinavien. Her ville han også sætte sine egne penge, hvis han havde nogen, der stod ejendomsinvestering på.

Hans argumentation er, at priserne har rettet sig betydeligt siden bunden af finanskrisen i London og Paris, som fter hans mening er de to mest dynamiske ejendomsmarkeder i Europa. Øvelsen går nu ud på at finde den næste bølge - altså de næste steder, hvor der vil ske det samme. Her er Norden en god kandidat, fordi regionen har en forholdsvis høj forbrugertillid, og fordi der i en periode frem ikke vil stå så mange nye ejendomme færdige, lyder hans begrundelse.

Richard Holberton har mest fidus til Norge og Sverige, mens Danmark kommer lidt efter, fordi det danske ejendomsmarked er uigennemsigtigt og illikvidt, lyder ekspertens vurdering ifølge artiklen.

Skribentmail: