VIRKSOMHED, GENERELT, LEJLIGHEDER

Fra fisk til chokolade

Flag 03-07-05 ~Et minuts læsning · 174 ord

Paris, Frankrig

Lene Bøhme og Lars Nielsen, begge 35, tøvede ikke længe, da de i sensommeren 2003 besluttede at sælge deres fiskeforretning i Holbæk og lejligheden i København og flytte til Paris og åbne en chokoladeforretning.

”I mange år havde vi snakket om, at vi godt kunne tænke os at bo i en «rigtig» storby. Og den sommer kunne vi bare mærke, at nu var det altså nu, fortæller Lene,” som er uddannet kok.

Fra beslutningen var taget, gik der kun 9 måneder, før Lene og Lars og deres fem-årige søn Bror stod i Paris med én enkelt kuffert med tøj, to sovebamser, en masse papirer, en bærbar computer og en skruemaskine.

Efter blot tre måneders hårdt istandsættelses-arbejde, den 3. september sidste år, kunne det danske ægtepar slå dørene op for deres chokoladeforretning, som ligger i gaden Monsieur le Prince - et stenkast fra den berømte Luxembourg-have.

Butikken sælger udelukkende dansk Peter Beier chokolade, og franskmændene - som ellers kan være svære at dupere, når det kommer til fødevarer og delikatesser - er begejstrede.

Skribentmail: