VIRKSOMHED, GENERELT, RESTAURANTER, LEJLIGHEDER, SERVICE, ISENKRAM

En advarsel til andre unge der arbejder i alanya

Flag 23-09-11 ~2 minutters læsning · 290 ord

Jeg vil i denne forbindelse tillade mig at nævne at Helene var rigtig flink og sørgede for at jeg fik en billet hjem til Danmark så jeg undgik og sidde i fængsel i alt for mange dage. Den fik jeg så lov at betale for efterfølgende. Samtidig havde hun sagt til mig: bar rolig om en uge er du hernede igen, så du skal bare lade tingene blive i lejligheden ( en lejlighed som mig og min mand havde lejet af hende), men da jeg kom til danmark skulle jeg få min mand til at fraflytte lejligheden. Og da jeg opsagde min stilling blev vi smidt ud af den næste lejlighed vi havde lejet igennem hende. Så det er ikke den store tillid jeg har til hende mere.

Jeg vil ønske for hende at hun en dag møder en der kan ødelægge hendes liv så meget som hun har splittet mit!

Og det ærger mig rigtigt meget at jeg sagde god for hende til en anden, der arbejdede for hende. Det viste sig så at efter en måned hun havde arbejdet der, så blev hun fyret. Og der var hun gået fra et godt betalt arbejde og over til Skandinavien home service.

Hun lavede forskel i lønen mellem mig og den anden ansatte og tror hun håbede lidt på at vi ikke snakkede sammen. men der tog hun heldigvis fejl.

Jeg håber inderligt at hun læser dette, og ved hvad jeg synes om hende og hendes måde at drive virksomhed, og behandle medarbejdere. Hun kan ikke ødelægge mere for mig. Der har hun gjort alt den skade hun kan. Men vil ikke ønske for min værste fjende at der er nogen anden pige der starter med at arbejde for hende.

Skribentmail: