INVESTERING, ØKONOMI, BOLIGEJENDOMME, ERHVERVSEJENDOMME

Ejendomme giver årlige afkast på 20-30 pct.

Flag 18-04-08 ~Et minuts læsning · 170 ord

En investering i en ejendom i den arabiske metropol Dubai giver et årligt afkast på mellem 20 og 30 pct. Sådan lyder en angiveligt konservativ vurdering fra Jens K. Christensen fra investeringsfirmaet Dubai Commercial Investment. Og han tilføjer, at investeringerne er statsgaranterede. En garantifond sikrer nemlig investorernes penge i Dubai.

Statistikkerne viser, at en ejendom i Dubai koster fra 10-14 gange den årlige lejeindtægt. Opgjort på denne måde koster ejendommene i oliestaten kun det halve af ejendommene i f.eks. København, hvor priserne ligger på 24-28 gange den årlige lejeindtægt. Heller ikke Berlin kan være med. Her skal du ryste op med 17-22 gange den årlige lejeindtægt for at få en ejendom.

En ejendom i Dubai forrentes i snit mellem 30 og 37 pct. højere end i f.eks. København, London og Berlin, fortæller Jens K. Christensen, der mener, at der stadig er god plads til prisstigninger i ørken-staden med de høje bygninger. F.eks. er priserne på kontorer stadig lavere end i hovedstæder i Europa, USA og Asien, oplyser han i artiklen.

Skribentmail: