INVESTERING, ØKONOMI, BOLIGEJENDOMME, ERHVERVSEJENDOMME, LEJLIGHEDER

Los Angeles topper tre investeringslister

Flag 30-01-08 ~Et minuts læsning · 162 ord

Californiens største by, Los Angeles, er det bedste sted at placere sin amerikanske ejendomsinvestering i inden for industriejendomme, kontorejendomme og lejligheder. Det fremgår af den seneste udgave af Chicago-firmaet Grubb & Ellis’ årlige fortegnelse over attraktive investeringsbyer i USA. Inden for butikscentre må Los Angeles nøjes med andenpladsen efter Washington DC.

Denne gang bærer hitlisten præg af den amerikanske subprime-krise. Listens forfatter, Bob Bach, siger således lige ud, at ejendomsinvestorer skal holde langt fra områder, der er ramt af subprime.

Miami i Florida har tidligere været et meget populært sted blandt ejendomsinvestorer, men netop Florida er hårdt ramt af subprime-krisen. I øjeblikket er der 23.000 lejligheder til salg i solskinsstaten, og endnu 25.000 lejligheder ventes at komme på salgslisten inden for de næste to år. Derfor er Miami ikke at finde i top-5 på nogen af listerne.

I den anden retning trækker den lave dollarkurs, som tilsyneladende har fået flere europæiske ejendomsselskaber til at købe ejendomme i USA, fremgår det af artiklen.

Skribentmail: