KULTUR, FRITID, ØKONOMI, FØDEVARER, OVERNATNING

Her kan du opholde dig med 80 pct. rabat

Flag 09-11-16 ~Et minuts læsning · 208 ord

Sunny Beach er stedet at opholde sig eller tage på ferie i Europa, hvis pengene skal strække så langt som muligt. Her koster en dags ophold DKK 513 inkl. fortæring og overnatning. Dermed havner det bulgarske ferie-mekka i den helt billige ende i en sammenligning, som ferieportalen Hoppa.com har lavet blandt 48 byer i Europa.

I den stik modsatte end finder vi København, der kommer ud som den dyreste by i Europa. Her løber en dags ophold op i DKK 2671 - eller 5 gange så meget som prisen ved Bulgariens Sortehavskyst. Efter den danske hovedstad følger Stockholm, London og Oslo, hvor en dag også koster mere end DKK 2000.

Samtidig viser opgørelsen, at prisen for en dags ophold bliver mere end halveret, hvis du skifter en tur til København ud med en tur til f.eks. Berlin eller Prag.

Det er ikke maden eller en tur i byens natteliv, der trækker de helt store pengebeløb op af tegnebogen på de københavnske gæster. Problemet er, at gæsterne skal betale kassen for at få en nats søvn i forbindelse med deres ophold i den danske hovedstad. En overnatning koster ifølge undersøgelsen DKK 1700, og det er hovedårsagen til, at København havner i den helt tunge ende, fremgår det af artiklen.

Skribentmail: