VIRKSOMHED, KVALITET, ISENKRAM, SERVICE, SMYKKER, URE

Morten Høj skriver at det er uinterresant at der bliver skrevet om Henrik Rosensten på Udvandrerne?

Flag 02-12-10 ~2 minutters læsning · 305 ord

Til Morten Høj du kan ikke forstå hvad mine indlæg med Henrik Rosensten og eventuel bolig i udlandet har med Udvandrerne at gøre.

Morten jeg er røstet over den holdning du lægger for dagen angående mine indlæg om Henrik Rosensten.

For det første er mit sidste indlæg fra den 2711-2010 læst af 308 personer og anbefalet af 6 personer og udprintet af 3 personer og du kalder det manglende interresse, du må da sove i timen undskyld at jeg siger det.

Hvorfor skulle det ikke interressere dem der har mistet mange penge ved Royal Home Service i Tyrkiet at Henrik Rosensten starter et nyt firma i Odense inden at det andet går konkurs under meget mærkelige omstændigheder, som jeg jo har afdækket.

Og hvad med alle dem der har mistet mange penge hos Royal Home Service har de ikke krav på at få at vide om den mand eventuel skulle komme pludselig til penge i Danmark så at de måske kunne redde lidt af ders tilgodehavende?

Morten Høj Skriver: Det er fint og også nemt at fornemme du kører din egen «efterforskning» mod det der hed RGS eller RHS og Henrik Rosensten. Men jeg synes du bør finde et andet forum og ikke kaste med rådne æbler herinde. Firmaet og denne Henrik R er jo et overstået kapittel. Så hold os andre udenfor dit had til ovenstående citat slut.

Morten du kan da ikke have nogen oenge i klemme hos Royal Home Service med den holning du her lægger for dagen.

Det vil sige at du mener at alle dem der har mistet penge ved Royal Home Services kolaps skal man bare lade i stikken?og sejle sin egen sø?

Og Morten Høj ved mit forrige indlæg om Henrik Rosensten blev jeg ringet op i flere dage anonymt.

Ps. Morten du kender vel ikke Henrik Rosensten

Skribentmail: