REJSE, TRANSPORT, JURA, REGLER, FLY, GRUNDE, JORD

Ronni hvor er dokumentationen?

Flag 22-02-11 ~2 minutters læsning · 380 ord

Ronni for det første er denne hadeside mod Tyrkieteksperten lukket og for det andet ,hvor bliver den dokumention som du omtaler af som skulle vise, at jeg har skrevet på den hadeside.

Ronni prøv at søge på internettet om klager over Tyrkieteksperten, så for du travlt med at læse.

At jeg ikke skriver om klager over andre rejselskaber er jo ikke rigtigt Ronni.

Og hvad da Tyrkieteksperten var i Kontant i 2010 og skulle svare på hvorfor at de havde flest klager som rejselskab, det gik jo ikke så godt for Tyrkieteksperten i den udsendelse.

Og Ronni jeg troede at Udvandrerne var et sted hvor man kunne informere andre om hvad man kunne komme udfor med Tyrkieteksperten eller andre rejseselskaber.

Ronni hvad med den dokumentationen har du i hele tagen nogen????

Så kom med den.

Printervenlig udgave af debat-bidrag på Udvandrerne.dk:

Dokumentation til Villy

Hej Villy

Det har jeg fra FB af og der er vedhæftet dokumentation til denne besked, så vi er helt på det rene med sandheden. Der kan du samtidig se at siden ikke er lukket.

Jeg har ikke det fjerneste imod man skriver sine egne oplevelser med et selskab, så længe det er ens egne oplevelser. Jeg syntes det er usmageligt at blive ved med at udsætte et firma for chikane, baseret på andres oplevelser eller artikler. Du aner jo i bund og grund ikke om de ting du slår op her er sandheden, da du ikke selv har oplevet dem.

Til sidst går jeg ud fra du snakker om rejseankenævnet og der er den seneste årsopgørelse jeg har set for året 2009, bravotours der ligger nummer et med 31 klager.

Hvad siger det så om et selskab Villy?? Absolut ingenting da alle klagerne jo kan være på samme fly der er forsinket eller at selskabet har lavet en aftale med kunden om kompensation, så sagen ikke når at ryge i nævnet.

Jeg håber Villy du i fremtiden skriver dine positive såvel som negative oplevelser med de forskellige rejsebureauer, flyselskaber, rejsedestinationer ud fra dine egne oplevelser.


Dette bidrag taler efter skribentens mening HVERKEN FOR ELLER IMOD at flytte til - eller på anden måde interessere sig for - Danmark.

Skribent: Ronni Andersen

Omtalt land: Danmark Emner: Fly

Grunde og jord

Kategori: Rejse og transport Aspekt: Kvalitet

Skribentmail: