KULTUR, FRITID, GENERELT, SPORT, GRUNDE, JORD

Til Lene Nielsen angående skisport i Antalya fra DANEMLAK

Flag 16-07-06 ~2 minutters læsning · 283 ord

Hej,

Der er følgende skisportsteder i Tyrkiet.

Ankara-Elmadağ

Antalya-Saklıkent

Bingöl-Yolçatı

Bitlis-Centrum

Bolu-Kartalkaya

Bolu-Esentepe

Bursa-Uludağ

Elazığ-Hazarbaba

Erzincan-Bolkar

Kastamonu Ilgaz

Erzurum-Palandöken

Gümüşhane-Zigana

Isparta-Davraz

İzmir-Bozdağ

Kars Sarıkamış

Kayseri-Erciyes

Selvom der er så mange skisport steder er ski sport desværre aldrig været blandt tyrkernes favorit sport. På grund af den manglende interesse har man desværre ikke kunne markedsføre disse steder. Nogle af ovennævnte steder er faktisk ligeså gode som mange af de berømte skisportsteder rundt omkring i Europa. Dog er det ikke nok at man har et godt produkt. Det kræver også en god markedsføring. Som et eksempel: mange turister der besøger den lille havfrue tror det er en joke og kan ikke forstå hvorfor den er så berømt….grunden til at den er berømt er god markedsføring :-)

For at Tyrkiets skisportsteder skal være kendte kræver det markedsføring samt investering herunder flere piste, flere hoteller, flere lifte o.s.v. og jeg er ikke i tvivl om at det kun er et spørgsmål om tid før folk i Europa opdager denne side af Tyrkiet.

En søndag formiddag sidst i marts måned 2006 var jeg nede og bade i den berømte Konyaalti beach park i Antalya. Om eftermiddagen kørte jeg 37 km. og kunne stå på ski.

Det kan godt være at man ikke tager til Tyrkiet for udelukkende at stå på ski kære Niels Nielsen, men det er ikke mange lande i verden hvor man kan stå på ski og bade på stranden på sammen dag.

For nærmere information om muligheder for skisport i nærheden af Antalya:

www.saklikent.com.tr

eller

www.fajos.de

Til Niels Nielsen har jeg desværre ingen kommentarer, da jeg kan se at der er en stor niveau forskel på os to.

Kan i ha det godt alle sammen.

Skribentmail: