KULTUR, FRITID, FORENINGER, EJENDOMME, EJENDOMSMÆGLERE, GOLF

Antalya eller Alanya, svar til alle fra DANEMLAK

Flag 26-06-06 ~3 minutters læsning · 634 ord

Hej til alle

Nu er jeg ked af at alle dem der har købt andre steder end Antalya føler sig angrebet af mit indlæg. Det var ellers ikke min mening. Som nogle af jer måske ved var vi det første firma nogensinde der begyndte at markedsføre tyrkiske ejendomme i Danmark. Da vi var de eneste blev vi dengang nød til at markedsføre i så mange områder som muligt. Vi havde både i Alanya, Antalya, Marmaris, Cesme o.s.v.. Mange af de ”mæglere” som i dag sælger ejendomme i Alanya har vi stående inde på vores køberkartotek som boligsøgende. Andre har kontaktet os telefonisk eller via e-mail. Nogle af dem har vi solgt ejendomme til i Alanya, andre har købt af andre lokale mæglere. Disse boligsøgende mennesker er i dag blevet ejendomsmæglere og byggeherre i Alanya og mange af dem har også fået succes og blevet nogle af de største firmaer i branchen. Dette kan vi kun glæde os over på deres vegne. Dog kunne vi allerede dengang se at branchen i Alanya voksede alt for hurtigt og kunstigt. Ud fra vores vurdering var der tale om en boble der i længden ville springe. Derfor besluttede vi at koncentrere os udelukkende om det sikreste område, Antalya. Tallene og situationen har vist at vi havde ret. Bygge og ejendomsmægler firmaerne i Alanya er begyndt at søge nye græsgange. Mange er begyndt at åbne kontor i Antalya. Senest har Al-con og Ambiance Group (tidligere Candan Group) åbnet kontor i Antalya. De har opdaget hvad vi har forudset for flere år siden. Det er ikke for at provokere folk der har købt i Alanya men for at informere nye potentielle boligsøgende om fordelene og ulemperne for begge steder. Til dem der har købt i Alanya, et kæmpe tillykke og jeg vil håbe at i er rigtig glade for jeres drømmebolig i syden.

  • Til B. Jacobsen: Hvor mange timer går der fra du står i lufthavnen til du er hjemme i din bolig ca. 15 km. udenfor Alanya. Jeg tror ikke at 1-2 timer kan gøre det, jeg vil snarere tro 3-4 timer. Når du så regner ca. 3-4 timers flyvetid fra Danmark har du brugt 7-8 timer på transport. Skal du spille golf, rafte, stå på ski, ja så er der altså også langt. Dog vil jeg sige at det er dit valg. Er du glad for dit hus, jamen så er jeg også glad :-) tillykke.

  • Til Dorthe Guldfeldt: Fordi der er en lufthavn i Kastrup er det jo ikke ensbetydende med at hele København har en lufthavn i baghaven. Eller vi skal måske overdrive lidt og sige alle byer med en lufthavn i hele verden er ikke værd at købe bolig i fordi alle ejendomme i disse byer har en landingsbane i deres baghave :-) Ha en rigtig god dag Dorthe.

  • Til Tove Poulsen: Det samme gælder også her. Alle byer med motorveje er ikke værd at købe bolig i. Hvis vi ser bort fra alle disse byer hvor der er motorveje så bliver der ikke så mange at vælge imellem. Selv på verdensplan. Jeg undrer mig over hvordan du ikke kan finde den tyrkiske charme i Antalya. Hvis du ikke kan finde den i Antalya burde du slet ikke kunne finde den i Alanya. En lille hemmelighed, der findes altså næsten intet industri i Antalya. Hvis du er interesseret vil jeg meget gerne arrangere en sightseeing i Antalya for dig da jeg udfra dit indlæg er sikker på at du kun har været i Antalya lufthavn og ikke i selve Antalya.

  • Til Flemming: Du har ret Flemming. Det skal ikke gå hen og blive en barnlig krig om Antalya kontra Alanya. Alle der har købt bolig i Tyrkiet: TILLYKKE (også til dem der har købt i Alanya, :-) lad nu vær med at føle jer truffet).

Skribentmail: