GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, GRUNDE, JORD, HOSPITALER, MOMS

Mahmutlar står for tur.

Flag 24-04-09 ~2 minutters læsning · 250 ord

Jeg talte igår med en bekendt, som netop er vendt hjem efter et 10-dages besøg i Ankara og han havde godt nyt med hjem til Mahmutlar.

Det er blevet bekendtgjort, at den største investeringspulje for 20092010 i den sydøstlige region er gået til Mahmutlar. Begrundelsen er, at når lufthavnen i Gazipaşa åbner for international trafik vil Mahmutlar være turisternes første indtryk af Tyrkiet og det er derfor vigtigt, at byen fremstår som en moderne ferieby med alle faciliteter.

Der er på nuværende tidspunkt båndlagt midler til opførelse af et nyt stort internationalt hospital i Mahmutlar.

Den store busstation kaldet Otogar, som nu er beliggende i den vestlige udkant af Alanya centrum vil blive flyttet til Mahmutlar.

Det mindre industri- og værkstedsområde kaldet Mahmutlar Sanayisi, som pt er beliggende i centrum i området mellem Barbaros Cad. og Atatürk Cad. vil blive flyttet ud af byen og op i området bag Mahmutlar.

Der er ligeledes afsat en stor sum penge til almindelig byfornyelse, som bl.a omfatter, at alle el- og telefonledninger bliver lagt under jorden, ligesom der mange steder bliver lagt ny vejbelægning og nye fortov.

Generelt er der på nationalt plan vedtaget forskellige «krisepakker», som har til formål at holde hjulene igang og fremme den private investering, bl.a ved at staten nu går ind som garant for 70 % af lånesummen ved lån til investering. Ligeledes er moms og afgifter midlertidigt fjernet fra diverse forbrugsgoder.

Alt ialt nogle virkelig positive træk fra regeringens side i denne krisetid.

God sommer til alle!

Skribentmail: