GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, BÅDE, INDREJSEREGLER, INTERNET, IT, SERVICE

Arbejde i Thailand

Flag 23-04-09 ~2 minutters læsning · 300 ord

Ja, helt bestemt, Sichon er skøn, det samme er vores nabo, Khanom, hvor bl.a. Fritidsresor nu tilbyder charterferier….

Det er generelt ikke let for en udlænding at finde arbejde i Thailand, med mindre man har helt unikke kvalifikationer, som Thaierne ikke er i besiddelse af. Så kan man finde arbejde hos både Thailandske og udenlandske firmaer.

De fleste der arbejder i Thailan er sproglærere. Så hvis du har en uddannelse som Engelsklærer, så skal du bare gennemgå et kursus i Thailand, hvor du bliver kvalificeret til at arbejde som Engelsklærer, og så sørger skolen, som ansætter dig, for din arbejdstilladelse og visum.

Mange udlændinge åbner eget firma i Thailand, fordi det er nemt og billigt at sætte et firma op. Så får man automatisk arbejdstilladelse og visum, men man skal selv søge om det.

Måske din mand kunne være interesseret i at åbne sit eget Thai firma indenfor sit område. Så kunne kan både betjene udlændinge i Thailand eller Thailændere. Eller hvorfor ikke tilbyde sin service til Skandinaviske klienter i Skandinavien, hvis han kan klare jobbet via internet og email og telefon? Så kunne han helt sikkert tilbyde den samme service som i Skandinavien, men til måske halv pris….for her i Thailand koster det jo ikke alverden at leve, og arbejdskraften er billig her, så priserne er mere moderate end i Skandinavien.

Eller opret en dansk restaurant! Ikke blot danskerne elsker dansk mad, det gør resten af verden også! Den er ihvertfald meget populær i Thailand! Kender mange danskere i Thailand der driver restaurant!

Sådan een ville køre fint i Khanom!!

Det er faktisk kun Jeres egen fantasi der begrænser hvad I kunne lave i Thailand…. Jeg er selv indenfor real estate og business brokerage….. med speciale I at hjælpe udlændinge med oprettelse af selskab-firma og arbejdstilladelse samt visum osv.

Skribentmail: