INVESTERING, GENERELT, BILER, BÅDE, INDREJSEREGLER, RESTAURANTER

Svar til Finn Kristensen om at eje en bar i Thailand

Flag 05-09-11 ~2 minutters læsning · 245 ord

Hej Finn,

Jeg vil gerne lige uddybe det udmærkede svar du fik fra Robert Kronberg, hvor der måske er et par ting der kan misforstås:

Alle udlændinge der opretter sit eget selskab i Thailand skal registrere 2 millioner THB per udenlandsk arbejdstilladelse, altså 4 millioner for både dig og dine kones arbejdstilladelse.

Det er dog IKKE nødvendigt at have 4 millioner kontant, men når/hvis selskabet på et tidspunkt bliver undersøgt så skal du kunne dokumentere at du har aktiver for de 4 millioner THB. Det kan være bil, inventar, varelager osv.

Du kan som Robert siger søge visa B og din kone Visa O.

Men for at få et 1 års visum med grundlag i dit arbejde, så skal du have 4 Thai medarbejere, og hvis din kone søger Visa B også, så skal I ahve 8 medarbejdere, ellers får I ikke 1 års visum, så kan I derimod kun søge om 1 års multi-entry visum, hvilket betyder I skal forlade Thailand hver 90 dage for at fårny visummet. Det gøres ved blot at besøge nærmeste grænseovergang og gå ud af og ind i Thailand igen, så får du automatisk 90 dage mere.

Men det er lidt besværligt og irriterende!

Så det bedste er helt klart at ansætte minimum 4 thailændere….hvilket du helt sikkert også har brug for, da du selv kun må administrere baren, ikke arbejde manuelt, ikke engang skænke øl for en gæst, det er kun thailædere forbeholdt at arbejde med den slags.

Skribentmail: