GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, BILER, ISENKRAM, SERVICE

Dejlige Tyrkiet - indimellem

Flag 10-03-10 ~2 minutters læsning · 322 ord

Ja, idag blev jeg spurgt af en ældre dejlig dame der spurgte, hvor mine positive indlæg blev af !

Her er så et : sommeren er kommet til Alanya og hvordan ved vi så dette = vore skildpadder ( vi har 4 helt små der nu er tre år gamle og vejer lidt over 100 gram - de kommer altid op når foråret står på spring og altid faktisk i samme uge, måned og dato) Min kone vejer dem og har tit dialog med skildpadde entuiaster, der ikke har dem gående i det fri.

Vinteren hernede har været hård = vi har næsten haft regnvejr siden oktober og det er regnvejr der virkelig vil noget!

Jeg har fulgt flere indlæg på udvandrende og undres, som tidligere til stadighed.

På hjemmesider i Spanien, Frankrig etc. hjælper man hinanden og får fornuftige svar på fornuftige spørgsmål.

Uagtet, at webmaster gør sit er hjemmesiden jo efterhånden ret latterlig - er det ikke personlig promotion er det virksomheds promotion.

Jeg vil foreslå de «ekstreme» debatører, at udveksle deres private mailadresser, så vi andre kan slippe for useriøse og uproffesionelle bidrag !

Til orientering : Angående husmarkedet hernede går det, som resten af verdenen ikke særlig godt ! Jeg vi absolut ikke anbefale, at I investerer i noget på «tegne-bræddet» - de skal være helt færdigt og herefter checkes af en uvildig rådgiver. De fleste banker hernede har også nu lukket for kreditter til «developer/bygherrer» og tænk, hvis Jeres byggeri ikke bliver færdigt ?

Af sjove oplevelser har vi nu også haft nogen i 2009 : min bil skulle til service - helt normal service - og efter et par timer spurgte jeg så, hvor bliver min bil af ! Altså Olrik vi har et lille problem, mekanikeren ville køre en testtur og han kørte desværre ind i en lastbil - smiley! Min vogn kunne køre derfra, men lastbilen ikke - og det var en Dan-Cake lastbil!!

Skribentmail: