FORBRUG, KØB, SALG, HOSPITALER, RESTAURANTER

Svar til Bent Sørensen

Flag 01-04-10 ~2 minutters læsning · 268 ord

Til Bent Sørensen

Jeg har stående sort på hvidt, at at mit MASTERCARD GOLD dækker, også selvom rejsen ikke er købt på kortet. Jeg ved godt, at sådan var det ikke tideligere og måske heller ikke på alle slags kort fra MASTERCARD, Men på mine betingelser fra min bank og MARSTERCARD, er det oven i købet FREMHÆVET, at rejsen IKKE behøver at være købt med MASTERCARD, for at min forsikring dækker.

Danske restauranter!


Hej Tommy ja vi kan nok høre at du ikke ved ret meget om tyrkiet. Her i tyrkiet er der mange store svinefarme hvor vi får svinekød fra. Men ja det er da forbudt at indføre fersk kød og det tror jeg heller ikke der er mange der gør, du skriver røde pølser ? hvor kan du få dem ? Hos de danske restauranter jeg kender i Alanya er der da ingen der server Røde pølser. Så jeg personligt syntes ikke folk skal gå uden om disse restauranter tværtimod så støt dem de gør noget godt.

Hr Bent Sørensen jeg går udfra at du har læst dette indlæg på Udvandrerne.

Hr Bent Sørensen du skriver at mine indlæg altid er negative og aldrig saglige.

Hr. Bent Sørensen kan man ikke bare en gang læse om noget du har sat dig ind i og ikke bare få dine kommenterer hvor du altid spiller klog og bedre vidende.

Vedrørende min indlæggelse på Basket Universitets Hospital Hr. Bent Sørensen kan den dokumenteres.

Så dine antydninger om at jeg er fuld af løgn fortæller mig hvilken person du er.

Så her er du ude hvor du ikke kan bunde.

Skribentmail: