FORBRUG, KØB, SALG, FØDEVARER, HOSPITALER, RESTAURANTER

SVAR TIL HR. VILLY DONGSTED - DANSK MAD

Flag 01-04-10 ~Et minuts læsning · 213 ord

Hr. Villy Dongsted!

De skriver om Tommy Larsen har beviser på om der er kvalitets - eller sundhedskontrol på de fødevarer der serveres på de Danske restauranter.

Kære hr. Dongsted. De ved jo udemærket, at danske fødevarer til de Danske restauranter der er i Tyrkiet, bliver indført af dansker, der tager til Tyrkiet. Så der behøves ikke nogen form for beviser.

Deres kommentar, er «undskyld» altid negative og aldrig saglige. De skriver, at De for et år siden spiste på en meget fin restaurant i Oba og om aftenen blev De dødssyg og indlagt på hospital, med drop i 2 døgn. Jeg kan ikke tillade mig, at skrive, at De er fyldt med løgn, så det undlader jeg at gører. Men De skriver: Så mon ikke man skal holde sig til de danske restauranter.

Hr. Dongsted, kan De ikke se, at det er noget sludder og vrøvl De kommer med. De Tyrkiste restauranter er kåret som de 3. bedste i verden.

Jeg siger bestemt ikke, at man ikke skal besøge de danske spisesteder, jeg har aldrig oplevet, at blive syg af noget mad, men enhver kan naturligvis blive syg af mad, det sker jo også i Danmark.

Så nyd maden hvor De kommer og nyd opholdet i Alanya.

Med venlig hilsen

Bent Sørensen

Skribentmail: