BOLIG, KØB, SALG, EJENDOMME, EJENDOMSMÆGLERE, SKØDER

Kommentar til nægtet skøde

Flag 28-07-07 ~2 minutters læsning · 246 ord

Jeg beklager, hvis jeg misforstod din tidligere tekst. Men der står altså, at I nu i 2 12 år har forsøgt at få skøde.

I det hele taget ser din sag meget mystisk ud. Især når jeg læser et tidligere bidrag fra dig, hvori du skriver, at en anden dansker i bebyggelsen har fået skøde på sin ejendom - udelukkende fordi myndighederne tror, han er englænder.

Spørgsmålet er, hvordan myndighederne kan tro det, da man jo viser sit pas konstant - både når man skal have skattenummer, og når man skal ansøge om opholdstilladelse.

Dit bidrag fortæller heller ikke, hvem det er, der har udtalt, at afslaget på skøde er begrundet med, at du er dansker.

Hvis det er myndighederne, er det under al kritik, og yderst kritisabel. Er det blot en vurdering fra f.eks. din ejendomsmægler, vil jeg overhovedet ikke lægge vægt på det.

Din sag er både mystisk, men også ret interessant at få belyst mere -især for os, der er i ejendomsmæglerbranchen i Tyrkiet. Hvis der i visse områder af Tyrkiet foregår diskrimination af danskere, som du selv er inde på, må vi tage affære. Men det kræver at vi har 100 % bekræftelse på at afslaget udelukkende er begrundet med at du er dansk.

Og at skrive, at det mu er definitivt, at danskere ikke kan få skøde i Tyrkiet, er vist en overfortolkning af din sag. Hver uge er der danskere, der modtager skøder på tyrkiske boliger.

Mange venlige hilsener

Helge

Skribentmail: