BOLIG, KØB, SALG, LEJLIGHEDER, SKØDER

Svar til Frank Fromberg fra Danemlak

Flag 16-08-18 ~6 minutters læsning · 1181 ord

Tingene hænger selvfølgelig ikke sammen som Frank Fromberg fremstår med. Der er tale om en ældre mand på 81 år som bliver udnyttet af en tyrkisk familie som pudser ham på mig fordi jeg har haft en konflikt med denne tyrkiske familie vedrørende en anden sag hvor de har misligholdt en købsaftale.

For at vende tilbage til Frank Frombergs mail er hans påstande ikke fakta og det vil jeg dokumentere nedenfor ved kronologisk redegøre forløbet med ham.

18-02-2013: Frank Fromberg skriver intens til mig vedrørende en lejlighed som hans søn og datter ejer sammen og som jeg har til salg. Han vil have lejligheden solgt hurtigst muligt. Han starter med en pris på 70.000 Euro. (Bevis materiale og dokumentation e-mail sendt til mig fra Frank Fromberg).

15-04-2013: Frank Fromberg skriver igen og er desperat for at sælge lejligheden. Han sætter prisen ned til 60.000 Euro. (Bevis materiale og dokumentation e-mail sendt til mig fra Frank Fromberg).

16-05-2013: Frank Fromberg skriver igen og igen og er villig til at gå yderligere ned i pris såfrem der er en mulig køber. (Bevis materiale og dokumentation e-mail sendt til mig fra Frank Fromberg).

23-05-2013: Han skriver igen og oplyser mig at han sætter prisen ned til 55.000 Euro. (Bevis materiale og dokumentation e-mail sendt til mig fra Frank Fromberg).

25-05-2013: Jeg snakker med min lillebror som vil investere i en lejlighed i Tyrkiet såfrem der er et godt tilbud. Kontra Frank Frombergs pris på 55.000 Euro tilbyder min lillebror 50.000 Euro. Jeg går videre med tilbuddet til Frank Fromberg. (Bevis materiale og dokumentation e-mail korrespondance mellem mig og Frank Fromberg).

27-05-2013: Frank Fromberg foreslår at han får 50.000 Euro udbetalt ved handlen og overtagelsesdatoen skal være 01-10-2013. (Bevis materiale og dokumentation e-mail sendt til mig fra Frank Fromberg). Kopi af e-mail er som nedenfor:

Hej Murat

Som skrevet vi vil selvfølgelig overholde aftalen om de Euro 50.000 udbetalt til os, hvis det er ok, så kommer vi til Antalya den 25 sept. så kan Dorte evt. komme med og så kan vi lave en skæringsdag, at din broder overtager lejligheden den 1.0kt.2013 så har i også tid til at få pengene derned. Hilsen Gitte og Frank Fromberg

28-05-2013: Frank Fromberg og min bror bliver enige om betingelserne. Prisen er 50.000 Euro, Overtagelsesdatoen er 01-10-2013, salget skal holdes hemmeligt og der skal efter Frank Frombergs ønske IKKE laves papir på salget. (Bevis materiale og dokumentation e-mail sendt til mig fra Frank Fromberg). Kopi af e-mail er som nedenfor:

Hej Murat.

Jeg fik skrevet det lidt forkert. vi accepterer dit tilbud, vi vil helst at du ikke omtaler handelen til nogen i Citrus Garden før det hele er på plads, Jeg får Dorte over på ambassaden og så tager vi papirerne med til Antalya. vi regner med at rejse derned omkring 25 september. Vi behøver ikke skrive nogle papirer ,når vi siger en ting så står vi ved det. Venlig hilsen Gitte og Frank.

I princippet er lejligheden nu solgt til min lillebror. Hans søn og datter fremsender en fuldmagt til at jeg kan sælge lejligheden for dem uden deres tilstedeværelse da de ikke har mulighed for at komme til Antalya. Min bror overtager lejligheden 01-10-2013 som aftalt. 137.390,00 TL (svarende til 50.000 Euro med daværende kurs) bliver overført til Frank Frombergs konto og hverken Frank Fromberg, hans datter eller søn har efter overtagelsesdatoen ingen rettigheder over lejligheden længere. (Bevis materiale og dokumentation overførselskvittering fra min bank til Frank Frombergs konto). Lejligheden tilhører nu min lillebror og han kan vælge at beholde den som den er, udleje den, sælge den med tab, sælge den med fortjeneste eller forære den væk hvis det skulle passe ham. Det er hans ejendom og ingen kan blande sig i hvad han vil med den.

09-10-2013: En iransk familie er interesseret i en penthouse lejlighed. Jeg fremviser dem et par stykker rundt omkring men de vil helst have en i Citrus Garden da de har andre nære venner i Citrus Garden. Jeg spørger min lillbror om han vil sælge og han forlanger 75.000 Euro. Familien accepterer tilbuddet dog med forbehold for at de skal have et år for at afbetale beløbet. Min bror er villig til at vente 1 år.

01-07-2014: Familien har på daværende tidspunkt betalt mere end halvdelen af beløbet og derfor bliver halvdelen af lejligheden tinglyst i deres navn.

21-11-2014: Familien har betalt hele beløbet og den anden halvdel af lejligheden bliver tinglyst i deres navn og handlen bliver endeliggjort, ca 18. måneder efter Frank Frombergs bekræftigelsesmail fra 28-05-2013 om at han har solgt lejligheden til lillebror. (Bevis materiale og dokumentation skødekopi hvor tinglysningsdatoen 21-11-2014 fremgår).

24-07-2018: Indtil denne dato er der ingen problemer. Den tyrkiske familie som jeg har en konflikt med vedrørende en anden sag skriver en mail til Frank Fromberg og siger at jeg har solgt hans lejlighed til 75.000 Euro men kun har afregnet 50.000 Euro med ham. Jeg får en mail fra Frank Fromberg hvor han kræver 10.000 Euro udbetalt, han truer med at han vil starte en kampagne med dårlig omtale og ballade. Han truer med at skrive mails til alle ejendomsmæglere i Antalya, skrive på offentlige medier såsom facebook, twitter, udvandrerne osv. Jeg skriver en mail til ham hvor jeg minder ham de ting jeg har skrevet ovenstående i denne mail, jeg vedhæfter desuden dokumentationerne og kopi af tidligere mail korrespondancer med ham da han jo er en ældre herre og KAN have problemer med hukommelsen og måske ikke gemmer sine tidligere mails. (Bevis materiale og dokumentation e-mail sendt til mig fra Frank Fromberg).

27-07-2018: Jeg får en mail fra Frank Fromberg hvor han skriver «Hej Murat Tak for din lange udredning som jeg ikke gider læse…». Jeg besvarer hans mail og foreslår han tager kontakt til en advokat og går til domstolene. Jeg minder ham om at injurier uden medhold fra en dosmtol kan straffes med bøde samt op til 4 måneders fængsel. De efterfølgende dage begynder han at sende mails til forskellige kollegaer som heldigvis kender mig og min personlighed. Det kan ikke være rigtig at man bare kan svine folk til uden rigtige beviser, uden nogen former for dokumentationer og uden medhold fra en domstol.

Jeg er selv villig til at sende kopi af alle ovenstående bevismaterialer og dokumentationer hvis der skulle være nogen som helst der har den mindste mistanke om min ærlighed. Enhver kan kontakte mig på min mailadresse mail@danemlak.dk

Frank Fromberg påstår at han har vidner men vidne udsagn er ikke altid korrekte. De vidner han snakker om er denne tyrkiske familie som pudser ham på mig… jeg har derimod dokumentationer. Vidner kan lyve, det kan dokumenter ikke. Jeg har selfølgelig taget kontakt til mine advokater både i Danmark og i Tyrkiet og de vil tage de fornødne forholdsregler. Med mindre Frank Fromberg kommer med en officiel undskyldning herinde vil mine advokater starte en erstatningssag. Jeg er villig til at besvare alle spørgsmål der måtte komme og alle er velkommen til at kontaket mig enten herinde eller direkte på min mail.

Med Venlig Hilsen

Murat Esiyok

Dette bidrag er et svar på følgende indlæg:

http://www.udvandrerne.dk/tyrkiet/bolig/dishonest-estate-agent-apartment-fictional-danemlak-customer

Skribentmail:

Mere info: http://www.udvandrerne.dk/tyrkiet/bolig/dishonest-estate-agent-apartment-fictional-danemlak-customer