BOLIG, JURA, REGLER, EJENDOMME, GRUNDE, JORD, LEJLIGHEDER, RÅDGIVNING, SKØDER

Til Chenette Sønderup og Tom Andreasen !!! rettelse...

Flag 17-09-07 ~2 minutters læsning · 382 ord

Hej Chenette og Tom,

Den begrundelse du har fået angående afslag på dit skøde er imod enhver fornuft og jeg er helt sikker på at der er andre grunde til at du ikke kan få dit skøde. Jeg ved ikke hvem der har bildt dig ind at danskere ikke kan eje ejendom i stuehøjde men det er i hvert fald ikke grunden til at du ikke kan få dit skøde.

Det første jeg kommer i tanke om er om de har solgt dig en ejendom der oprindelig er en vicevært lejlighed og derfor ikke er en selvstændig matrikel….I Tyrkiet er det nemlig lovpligtigt at der SKAL være en vicevært og en vicevært lejlighed tilknyttet komplekser med mere end X antal selvstændige ejendomme (jeg mener det er 24 men gider altså ikke at checke det lige nu :-))). Er der mere end 48 ejendomme skal der altså være to vicevært lejligheder og to viceværter. En del byggeherrer «stjæler» den ene af de to vicevært lejligheder og sælger den, men denne lejlighed har så ikke et selvstændig matrikel da det jo er en del af «kompleksets fællesareal» eller «fælles eje». Nu er det jo ikke sikkert at det er derfor du ikke har fået dit skøde men det er i hvert fald ikke fordi at din ejendom ligger i stuehøjde. Jeg synes at du skal bede om at få udleveret en kopi af den skrivelse med afslaget så vi kan se hvad begrundelsen er.

Ligeledes med Tom Andreasen….det er ikke fordi du er dansker men fordi at du har købt en ejendom som ikke opfylder de krav der skal til for at en udlænding kan købe den.

Tyrkiet er et rets samfund og vi skal ikke glemme at de regler der gælder for danskere i Tyrkiet er hovedsageligt taget efter de regler der er gældende for tyrkere i Danmark med hensyn til køb af fast ejendom…så hvis der er nogen som skal bebrejdes så er det den danske lovgivning og den danske stat og ikke den tyrkiske lovgivning og den tyrkiske stat.

Jeg synes at de danskere der ikke kan få deres skøder bør lægge pres på den danske stat for at denne skal lempe reglerne for tyrkernes erhvervelse af fast ejendom i Danmark (efter Gensidighedsprincippet).

Med Venlig Hilsen

Murat Esiyok

Nirvana Danemlak

www.danemlak.dk

Skribentmail: