BOLIG, KØB, SALG, ADVOKATER, BÅDE, EJENDOMME, IT

Bjarne Ditlevsen, Advodan - suspenderet

Flag 13-01-08 ~2 minutters læsning · 277 ord

PRESSEMEDDELELSE

  1. januar 2008

ADVODAN suspenderer advokat indtil afgørelse i Advokatnævnet

ADVODAN suspenderer en af kædens advokater i Vojens for fejl i forbindelse med bolighandel i Tyrkiet i 2005. Suspensionen sker på baggrund af en uvildig undersøgelse og gælder, indtil sagerne bliver afgjort i Advokatnævnet.

ADVODAN, et netværk af mere end 50 advokatkontorer fordelt over hele landet, blev i november 2007 bekendt med et antal klagesager mod en af kædens advokater i Vojens. Umiddelbart herefter igangsatte kæden en uvildig undersøgelse ved juraprofessor Mads Bryde Andersen. Klagerne omhandler bolighandel i Tyrkiet i 2005.

”Vores uvildige undersøgelse viser, at der er begået betydelige fejl overfor kunderne. Vi tager skarpt afstand fra fejlene, som slet ikke harmonerer med vores måde at drive virksomhed på. Derfor har vi suspenderet den pågældende advokat, indtil klagerne bliver afgjort i Advokatnævnet”, siger ADVODANs direktør, Tom Skovbon.

ADVODAN mener, at advokaten i Vojens har begået en række alvorlige fejl i forbindelse med bolighandel i Tyrkiet i 2005. Advokaten har bl.a. haft en dobbeltrolle, hvor han har varetaget interesser for både køber og sælger i samme handel. Derudover afventer ADVODAN Advokatnævnets vurdering af spørgsmål om bl.a. frigivelse af dele af købesummen, før køberne havde fået papir på deres ejendom.

”Når vi har Advokatnævnets afgørelse, vil vi tage stilling til, hvad der skal ske efter suspensionen.

Vi vil sørge for, at de kunder, som har klaget, får kompensation. Desuden vil vi gøre alt for at sikre, at sådanne fejl ikke sker igen”, siger Tom Skovbon.

Yderligere information:

Tom Skovbon, Direktør

Telefon 46 14 60 01, Mobil 30 78 90 01

Email: toms@advodan.dk

Astrid Søes Poulsen, Kommunikationsrådgiver

Telefon 46 14 60 04, Mobil 30 78 90 04

Email: aspo@advodan.dk

Skribentmail: