BOLIG, KØB, SALG, BOLIGKØB, BOLIGUDLEJNING, LEJLIGHEDER

Betal det meste af terminen ved at leje ud

Flag 03-05-07 ~2 minutters læsning · 227 ord

Køb en lejlighed ved Cannes. Det behøver ikke blive så dyrt, som du tror. Faktisk kan du få 23 af omkostningerne dækket gennem en fast aftale om udlejning af lejligheden, hvis du køber en lejlighed i et fransk ferieressort.

Prisen for en lejlighed med plads til seks personer , som er fuldt møbleret, ligger mellem godt en og godt to mio. DKK. Studier med plads til fire personer kan købes noget billigere. Fælles for dem er, at de ligger i et kompleks med alt fra restauranter og fitness til tennisbaner og swimmingpools.

Her kan du som køber lave en aftale med selskabet, der administrerer resorten, om udlejning af din lejlighed. Aftalen skal som regel løbe mindst tre år, og her bliver du garanteret en fast årlig indkomst, uanset om lejligheden lejes ud eller ej. Du bestemmer, hvor mange og hvilke uger, du vil råde over lejligheden, og på den baggrund regner firmaet ud, hvor meget du med sikkerhed vil tjene om året.

Som køber kan du hvert år lave om på, hvilke uger du selv vil være i lejligheden. Men feriesæsonen i Danmark ligger før den franske højsæson, og det giver mulighed for at tjene mange penge på udlejning af lejligheden. Bruger du for eksempel lejligheden tre uger i juni, vil to tredjedele af omkostningerne være betalt. Dertil kommer så en eventuel værditilvækst, fremgår det af artiklen.

Skribentmail:

Mere info: http://lifestyle.euroinvestor.nu/View.aspx/Article/9555468/Naesten_gratis_feriebolig_paa_Rivierraen