BOLIG, KØB, SALG, BOLIGKØB, EJENDOMSMÆGLERE, LEJLIGHEDER

Boligmarkedet er en jungle

Flag 06-03-16 ~Et minuts læsning · 198 ord

Boligmarkedet i Paris er en jungle, som du kun skal bevæge dig ud i under stor forsigtighed. Sådan lyder budskabet i skribentens beretning.

For det første får du næsten ingen lejlighed for pengene. Du finder hurtigt ud af, at der kun kan blive råd til 40 kvm, som vel at mærke ikke ligger i et af de smarte kvarterer.

Dernæst er oplysningerne i boligannoncerne ofte så sparsomme, at det nærmer sig det absurde. Forvent ikke at få information, om at værelserne fordeler sig på flere etager. Forvent heller ikke billeder af alle rum - eller en plantegning. Og hvis plantegningen alligevel skulle være der, så indstil dig på, at den kan være forkert.

Til sidst bør du tage dig en dyb indånding, inden du skal til fremvisning. Ejendomsmægleren udmærker sig ofte ved at være bedst til at låse døren op. Indsigt i forholdene omkring lejligheden og ejendommen skal du ikke forvente at finde. I stedet skal du regne med, at mægleren vil være meget interesseret i, om du nu også har været i stand til at hive de nødvendige lån hjem for at kunne købe lejligheden, lyder den frustrerede beretning fra det vilde ejendomsmarked i den franske hovedstad.

Skribentmail: