BOLIG, GENERELT, BOLIGKØB, FERIEBOLIGER

Trendforfatter: Boliger ved Middelhavet er det bedste køb

Flag 15-04-10 ~Et minuts læsning · 175 ord

Det er svært at spå - og især 30-40 år ud i fremtiden. Men købekraften i de rige lande vil stige med 100 pct. frem til år 2050, mens købekraften vil vokse med 400-600 pct. i udviklingslandene i den samme periode. Samtidig vil jordens folketal stige med 30 pct.

Sådan lyder langtids-prognosen fra forfatter og storinvestor Lars Tvede, forfatter til bogen Supertrends, der snart udkommer.

Den stigende befolkning og købekraft sammenholder forfatteren med, at der samtidig ikke kan ske nogen synderlig vækst i antallet af boliger ved kysten, i historiske bycentre og ved fredede områder, hvor udsigten ikke forsvinder.

Hans konklusion er, at der altid vil være interesse for at eje en bolig i de tre typer af områder. Ikke mindst boliger ved Middelhavet vil der altid være et marked for, mener han

Antallet af pensionister vil stige til det tredobbelte i de kommende år. Derfor er der et voksende publikum til at sidde på terrassen et sted, hvor man kan nyde et glas vin i 24 graders varme kl. 23, argumenterer han ifølge artiklen.

Skribentmail: