INVESTERING, KØB, SALG, EJENDOMME, FERIEBOLIGER, JAGT, KIRKER, UDSIGTSBOLIGER

Hvor skal man købe i Bulgarien?

Flag 29-02-08 ~2 minutters læsning · 249 ord

Der er mange ting man bør overveje før man køber en ejendom i Bulgarien. Et godt råd er at man køber noget man selv har lyst til at bruge igen og igen. Man bør i den forbindelse overveje hvornår på året man har lyst til at benytte ferieboligen. Er man udelukkende til sol og varme er det nok fint nok med en ferielejlighed ved Sortehavet. Men hvis man også gerne vil kunne benytte ferieboligen resten af året, er det bedre at købe noget tæt på et skisportssted.

Jeg tilbragte det meste af vinteren i byen Chepelare i Rodopi bjergene i det sydlige Bulgarien. Og det var en rigtigt aha oplevelse. For solen skinnede hver dag - med mindre det sneede. Jeg havde det som om jeg havde holdt sommerferie, så meget lys fik jeg.

Sommeren er også skøn i bjergene, knap så varm som ved kysten, men med mange dejlige udflugtsmål inden for en begrænset afstand, så som gamle smukke landbyer, klostre og kirker. Bjergene byder også på gode muligheder for vandreture, rideture, jagt, fiskeri og cykelture. Eller hvad med en jeep safari i en gammel russiks jeep. For de fartgale kan man også komme omkring på ATV’er…

Vandreturerne byder på udsigter, man aldrig vil kunne fange på billeder, men kun gemme i sin hukommelse. Terrænnet er meget afvekslende med storslåede klipper, grotter, gamle broer fra romertiden og naturskabte klippebroer. Om sommeren farver et utal af vilde blomster bjergskråningerne og der er store mængder af vilde bær og svampe.

Skribentmail:

Mere info: http://www.chepelare.dk