INVESTERING, KØB, SALG, BOLIGKØB, EJENDOMME, FERIEBOLIGER, LEJLIGHEDER, SERVICE, VILLAER

I Tyrkiet med firmaet Alanyaflats.dk !

Flag 20-04-05 ~4 minutters læsning · 666 ord

Det er helt vildt ! Da jeg tog kontakt til det danske ejendomsfirma Alanya Flats i Tyrkiet havde jeg ikke troet, at vi danskere køber så mange ejendomme i Tyrkiet, specielt i Alanya som vi rent faktisk gør.

Hvad er det der gør, at vi køber i Alanya ?

Det er helt klart drømmen om at have sin egen feriebolig sydpå. Alanya er et utrolig dejlig sted med bjerge, strande, og masser af sol. Man kan passende sige, at man får uhyggelig meget luksus i Tyrkiet for en brøkdel af den pris man skal give, hvis man køber bolig i Frankrig eller Spanien. Ydermere er mange af boligerne og lejlighederne betydelig større i Tyrkiet end man er vant til fra Frankrig og Spanien.

Andre mener, at det er god investering og ejendommene vil stige voldsomt i de kommende år, det kan man kun gisne om, men det er klart, at drager man paralleller til Frankrig og Spanien og ser på prisudviklingen de sidste mange år – jamen så er prisen kun gået en vej nemlig op – så måske sker det også i Tyrkiet !

Andre basere deres køb på udlejning, men det er usikkert, man skal købe, hvis man har råd – altså kan undvære pengene som ejendommen koster.

Flere banker er kommet på banen med finansiering og det tyder på, at de ser nogle muligheder i Tyrkiet.

Mht. udlejning så er det helt GRATIS ved Alanyaflats uanset om man har købt lejlighed igennem dem eller via. et andet firma. De mener muligheden skal være der, og flere ønsker servicer fx at blive afhentet i lufthavnen og have køleskabet fyldt op når man lander sent om natten osv.. Man kan få den service man ønsker sig hos dem - det fremgår af deres hjemmeside.

Hvordan tør folk overhovedet købe bolig i Tyrkiet ?

Personlig indrømmer jeg blankt, at det er tankevækkende at vi køber direkte via. en hjemmeside www.alanyaflats.dk UDEN overhovedet at have set ejendommen i Tyrkiet og det område den ligger i. Ligeledes køber vi danskere projekter, dvs. ejendomme der endnu ikke er opførte – altså uden at have set dem.

Det jyske begreb med, at vi vil se, hvad vi får for pengene inden vi køber gælder altså ikke længere i alle tilfælde. Men Alanyaflats råder dog folk til at tage en besigtigelsetur til Alanya, så de kender til området og ved hvad det er de går ind til, ved køb eller IKKE køb af en ejendom.

Priser er meget varierende alt efter beliggenhed samt størrelser, men generelt får man rigtig meget for pengene. Priserne starter eksempelvis ved 27.000 euro ca. 240.000 kr. for en lejlighed og den dyreste villa koster 500.000 Euro ca. 4 millioner kr. så der er noget for enhver smag og pengepung.

Firmaerne der sælger ejendomme i Tyrkiet er konstrueret meget forskelligt, nogle er stort set kun med tyrkiske ansatte og en dansk sælger. Alanyaflats består primært af danskere og nogle få tyrkere, som alle har stor erfaring og lokal viden fra Alanya. Det betragter jeg som værende noget af det vigtigste, fordi for mig er en god handel ikke bare en underskrift på et stykke papir, men et spørgsmål om tillid og god service. Derfor er det helt centralt, at man som kunde mærker, at der er tale om en professionel håndtering og rådgivning, baseret på stor viden og indsigt i forholdene i Alanya. Ligeledes er det vigtigt, at de kun arbejder sammen med professionelle partnere inden for rådgivning og finansiering, således, at deres kunder kan føle sig tryg i alle faserne af et boligkøb.

Alanyaflats har et ”all inclusive” servicekoncept der sikrer, at de er ved købers side hele vejen igennem forløbet. Samtidigt er de behjælpelige med alle de praktiske ting der følger efter, at købet er afsluttet. ”All inclusive” betyder også, at der ikke kommer nogen økonomiske overraskelser, man kender den endelige pris på forhånd, det giver folk den tryghed og tillid der er et must for enhver god handel og i øvrigt for Tyrkiets fremtid.

Skribentmail: