KULTUR, FRITID, GENERELT, GRUNDE, JORD, IT

Overvejer I, at starte en ny tilværelse op i udlandet, så kig venligst her

Flag 05-10-04 ~3 minutters læsning · 452 ord

TV2 søger nye medvirkende til ?Alt på Spil?

TV2 sendte i foråret 8 afsnit af dokumentarserien Alt på Spil. Her kunne seerne følge 4 par og familier, der havde det til fælles, at de var sprunget ud i at realisere drømmen om at starte noget helt nyt op. Bag springet lå visionen om at skabe et nyt og bedre liv.

Anette og Jesper skulle bygge deres eget hus i Malmø, Pierre og Lykke etablerede en bar på Vesterbro, Anders startede sit eget bryggeri på Nørrebro, og Janni åbnede et øko-hotel på Ærø.

Serien om de modige danskere, der turde sætte alt på spil, for at følge deres drøm, blev en af de mest sete dokumentarserier i foråret 2004. I gennemsnit kiggede næsten 900.000 seere med hver gang.

Nu skal der produceres 8 nye afsnit af Alt på spil, som skal sendes på TV2 i efteråret 2005, og derfor leder vi efter nogle nye medvirkende, som i løbet af efteråret/foråret 20042005 kaster sig ud i deres livs projekt.

Vi leder især efter mennesker, som vil i gang med noget, der er meget forskelligt fra det, de hidtil har beskæftiget sig med. Det kan være folkeskolelærerfamilien fra København, som vil starte et dambrug i Vestjylland, tandlægefamilien fra Bornholm, som skal åbne et galleri på Fyn, eller en helt anden familie, der beslutter sig for at flytte til udlandet for at prøve lykken af der.

Lige nu er vi i gang med researchfasen, hvor vi laver en masse opsøgende arbejde rundt omkring. Når det så giver resultater i form af nogle gode bud på medvirkende, så tager vi kontakt til dem, og får en grundig snak. Og hvis deres og vores ønsker er sammenfaldende, laver vi en prøvefilmning. Men først efter en grundig drøftelse med vores redaktør på TV2, bliver de medvirkende endeligt udvalgt. Det kan være en langstrakt proces, fordi der skal tages højde for, hvordan de medvirkende supplerer hinanden med hensyn til erhverv, type, geografisk spredning i landet, alder m.m. Dog skal vi i gang med optagelserne så hurtigt som muligt, gerne allerede i oktober.

Vi forventer at udvælgelsen af medvirkende er afsluttet senest 20. oktober 2004. Herefter vil de egentlige optagelser starte, hvor hver familie vil blive fulgt af en fototilrettelægger I ca. et år. I løbet af dette år, må de medvirkende påregne at lade tilrettelæggeren følge deres hverdag i 15-20 dage.

Serien er en co-produktion mellem B-film (www.bfilm.dk) og Koncern TV- og Filmproduktion (www.koncern.dk)

Hvis I har spørgsmål, så ring endelig til os på 35 82 82 21, eller send en mail til jky@koncern.dk

Med venlig hilsen

Caster/tilrettelægger Jesper Kynde Simonsen og Redaktionschef Kerstin Freiesleben

Kilde:

Kilde med overskriften «J» skrevet af Jesper Kynde Simonsen offentliggjort i TV d. 05-10-2004.

Skribentmail: