REJSE, TRANSPORT, GENERELT, FLY

Ønsket: Ny flyrute med Norwegian til Antalya

Flag 01-11-08 ~2 minutters læsning · 279 ord

ØNSKET: RUTE FRA DANMARK TIL ANTALYA ÅBEN HELE ÅRET.

Som de fleste sikkert ved er det stærkt begrænset hvor man kan købe flybiletter til Antalya i Tyrkiet. Undertegnede har tidligere som så mange andre håbet på, at Sterling ville oprette en rute til Antalya. Den mulighed er nu væk ifb. med Sterlings konkurs.

Dog ser jeg nu en mulighed for, at skubbe lidt til udviklingen. www.Norwegian.no har som nogen måske er bekendt med overtaget en del af Sterlings rutenet. Da Norwegian i forvejen har en rute (i hvertfald om sommeren)direkte til Antalya kunne vi jo i fællesskab opfordre dem til, at se på denne mulighed fra Danmark.

Et lille regnestykke på hvor mange passagerer sådan en rute kunne trække:

Anslået 2000 danskere/svensker ejer hus/lejlighed i Antalya/Alanyaområdet (hvortil kommer Tyrkiske ejere og pendlere) som hver rejser til Antalya 3 gange om året med gennemsnitlig 4 personer giver 24000 rejser/passagerer om året.

Ligeligt fordelt giver dette 2000 rejsende pr. måned svarende til 10-12 mellemstore fly pr. måned hvilket giver plads til 1-2 fly fra eks.vis. København & Billund pr. uge.

Hertil skal tillægges andre alm. rejsende som efterfølgende selv vil booke flyrejse/hotel i Antalya/Alanya. Altså et meget konservativt estimat.

Jeg vil derfor opfordre alle til at kopiere denne mail og sende den dir. til Norwegian på mail adressen:

post@norwegian.no

for derigennem at forsøge, at påvirke Norwegian til at lave en rute fra Danmark til Antalya som er åben hele året. Det kunne være 2 afgange om ugen onsdag og søndag så man kan lave korttidsferier.

En sådan rute vil helt sikkert blive en succes hvis Norwegian vil satse herpå.

Skriv herefter under med jeres navn og hvilken by i kommer fra.

Skribentmail: