REJSE, TRANSPORT, ØKONOMI, BÅDE, FLY, INTERNET

SAS og Gazipasa, igen igen

Flag 03-01-13 ~2 minutters læsning · 272 ord

Jeg har lige skrevet følgende til SAS via deres hjemmeside:

Skal opfordre til at flere gør hvis man er enig:

Hej

Stor var begejstringen i både DK, Alanya og i den danske dagspresse, da det blev bekendtgjort at SAS ville begynde at flyve CPH-Gazipasa.

Men skuffelsen ville ingen ende tage da vi så priserne. Jeg har lige taget de billigste dage i april nu hvor I jo har kampagne. Ud 204 hjem 2704. Pr person 3415. Samme dage kan man flyve til/fra Malaga for 2051. Flyvetid til begge destinationer 3:40. Hvorfor denne forskel? Men konkurrencen får I jo fra Pegasus og Turkish Airlines. Der er masser af kombinationsmuligheder for at flyve med Pegasus retur for 1221 i april fra/til Antalya eller f. eks Gazipasa 1604 til 2504 for 1615. Pegasus har så også lige haft kampagne, hvor vi fik 20% rabat på nævnte pris. Men uden rabat altså en forskel på nær 2000 kr. pr person. Og så er fleksibiliteten endda meget større med de nævnte selskaber. Ja rejsetiden bliver forlænget med et par timer, men tiden slås hurtigt ihjel i den moderne lufthavn med fri internet og masser af butikker. Man kunne også vælge Turkish Airlines. Ca halvdelen af april kan man flyve retur Antalya for 1496. Men så er der også snacks + 3 retters menu med vin, øl og alkohol på den lange flyvning og indenrigs kaffe/te samt en lækker burgerbolle.

Så SAS, hvis I vil have succes med jeres rute til Gazipasa må I komme med nogle priser som tiltrækker publikum, ellers ender det bare med at det bliver en engangsforestilling i sommer, «for der var ingen kundegrundlag»

Skribentmail: