INVESTERING, GENERELT

Information og advarsel vedr bankgebyrer

Flag 31-03-12 ~2 minutters læsning · 250 ord

Da jeg var i Alanya i september 2011 og fik min bankbog kørt igennem TEB bankens maskine viste det sig, at der var hævet nogle beløb jeg ikke vidste noget om. Det drejede sig om ca 50 DKK pr konto pr kvartal (EUR og TL).

Da jeg tidligere havde været kunde i Finansbank, men ikke havde brugt dem i flere år, gik jeg hen og fik en snak med dem. Jamen de kunne da lave en gratiskonto. Og da Finansbank lå tættere på, flyttede jeg straks over til dem.

I går kom jeg så ind i banken og skulle ville hæve 300 EUR på min konto og veksle til TL. Men det beløb jeg fik udbetalt var skrumpet med 45 TL. Jeg fik at vide at det var gebyr for 9 måneder på en konto i TL som jeg intet vidste om, og ingen penge havde på. Derefter kom jeg så til at se på min konto i EUR, som lige var kørt igennem maskinen. Her var hævet mere end 20 EUR i gebyr. Så summasummarum: siden jeg flyttede til banken i september har jeg altså betalt tæt ved 300 DKK for at have 2 konti, den ene uden penge på, og den anden med et mindre beløb i EUR. Alle konti er naturligvis uden rentetilskrivning.

Derfor spørger jeg alle her i dette forum: hvad har I oplevet vedr dette, og er der stadig banker der ”opbevarer” penge gratis eller er dette bare situationen nu????

Andres erfaringer og råd efterlyses

Skribentmail: