REJSE, TRANSPORT, GENERELT, BÅDE, FLY, INTERNET, LEDELSE, SMYKKER, URE

Tyrkieteksperten og klippekort

Flag 28-07-12 ~2 minutters læsning · 389 ord

(2012) Jeg vil dele mine oplevelser med Tyrkieteksperten - og advare mod at købe klippekort.

Jeg har været kunde der i 9 år og købt rigtig mange billetter til mig og min familie og derforuden, ad 2 omgange, købt klippekort - dvs. 20.000 kr.

Jeg er nu fastboende i Bodrum.

Tyrkieteksperten flyver fra midt i marts til midt i oktober, direkte til Bodrum/Milas. Jeg har nu erfaret at klippekort brug stort set er udsolgt i den periode, hvilket ses på deres hjemmeside.

1 eksempel : jeg vil købe billet til min søn fra Billund til Bodrum. den 15. juli. Ingen klippekort. Jeg fulgte priserne på internet som varierede med mere end 2000 kr. op og ned, i løbet af 6 dage. Jeg ringede kl. 11 en formiddag hvor de kostede 4800 kr. for returbillet. Jeg spurgte til om ikke det var muligt at være fornuftig eftersom jeg var en flittig kunde - NEJ. KL. 13 reserverede jeg billet til 4300 kr. og kl. 15 købte jeg en billet til 3600 kr. kl. 17 blev jeg ringet op af en meget sur medarbejder « det mindste jeg kunne gøre var at ringe og afbestille den reserverede billet» - jeg havde i forvejen betalt udenlandsopkald kl. 11, såe….

Jeg har købt 5 billetter med hotelophold - hvor jeg har givet tilladelse til at de solgte hotelopholdende igen (altså 2 indtjeninger på de samme pladser), da jeg ikke skulle bruge dem - jeg spurgte senere om jeg så kunne bruge 2 klip uden at skulle betale tillæg - NEJ sådan kunne de ikke forskelsbehandle deres kunder….!!

Jeg skal til Danmark 1 uge i august til familiefest. en almindelig returbillet fra Aalborg- Milas koster 3100 kr., med et tyrkisk flyselskab. Svaret fra Tyrkieteksperten er, at jeg ikke kan bruge klippekort, de er «udsolgt», jeg kan ikke købe en almindelig billet da jeg så skal flyve ud fra Danmark - men jeg er velkommen til at købe oneway billeter til ialt 6.100 kr. ( altså 3000 kr. mere end almindelige returbilletter - jeg skal sådan set også retur).

SÅ INGEN ANBEFALING FRA MIG , men tak til T¨rkish airlines for at have åbnet fly fra både Aalborg og Billund til Istanbul for meget små penge. Det koster kun ca. 100 lire og 70 minutter at flyve mellem Istanbul og Bodrum/ Milas.

Vibeke Sand Nørgaard

Skribentmail: