REJSE, TRANSPORT, ØKONOMI, FLY

Tyrkiet ekspertens klippekort er ikke konkurrence dygtigt

Flag 03-01-09 ~2 minutters læsning · 275 ord

Jeg synes Tyrkiet eksperten strammer prisen for meget med alle deres ekstra betalinger for højsæson rejserne. Vi er et par der gerne vil rejse til Tyrkiet ugen inden påske, men allerede på dette tidspunkt kræver Tyrkiet eksperten kr 800,- oven i prisen (højsæson tillæg) plus et klip på kr 1000,-.

Når man tager i betragtning at vi allerede inden rejsen skal investere kr 10.000,- for klippekortet, som desuden må betragtes som en risikabel investering i disse kunkurs tider, og rejsen så herudover kommer op i kr 1.800,- pr. person hver vej, så kan jeg slet ikke se fidusen i dette arrangement…..undtagen for Tyrkiet eksperten selvfølgelig.

Hvis dette firma vil redde stumperne af det meget slunkne marked i Tyrkiet, ville det være en meget bedre investering for Tyrkiet eksperten at sælge rejserne / klippekortet billigt og på denne måde få folk til at rejse mere til Tyrkiet, samtidig med at nye folk måske igen vil købe bolig dernede. På denne måde ville det betyde optur for Tyrkiet, med flere solgte boliger, flere solgte charter rejser og fly til følge.

Vi har i stedet for Tyrkiet eksperten, nu købt rejser med Pegasus airline i samme «højsæson» for kr 2500,- pr person retur ialt kr 5.000,-. Skulle vi have rejst med Tyrkiet eksperten havde den samme rejse kostet kr 7.200,- for 2 personer og så skulle vi ovenkøbet investere kr 10.000,- for kortet…….Tyrkiet eksperten har vidst sovet i timen.

Vil Tyrkiet eksperten overleve, må de være konkurrence dygtige. Så kom med et bedre tilbud hurtigt, ellers mister I bare kunderne, for når først folk har fundet andre måder at rejse på er det svært at vinde dem tilbage.

Skribentmail: