INVESTERING, GENERELT, BÅDE, EJENDOMSMÆGLERE, MEDIER

Vil du underbygge dine påstande?

Flag BRUGEN AF WEBSTEDET 02-09-11 ~2 minutters læsning · 396 ord

Du skrev:

  • Du ærindrer sikkert at jeg efterlyste et medie hvor man ikke straks får en sekundær placering fordi man overtræder webmasters «sfære» eller interesser.

Mit svar:

  • Jeg har efterhånden beskrevet en lille håndfuld gange her på Udvandrerne.dk, at dine indlæg er flyttet til afdelingen med debat om redigeringen af Udvandrerne.dk. Dette er sket i henhold til reglerne for driften af Udvandrerne.dk. Kan du ikke underbygge, hvad du mener med forkert «sfære» eller «forkerte interesser» - og meget gerne belyse det med eksempler. For jeg forstår simpelthen ikke, hvad du mener med det.

Du skriver:

  • Jeg ser og støtter op om Olrik´s kritik af denne side. Jeg har ekstremt svært ved at forstå hvorfor et indlæg om flybilleter til salg til stadighed har relevans en uge efter de er solgt, mens indlæg der bare er en anelse kritiske straks ryger væk fra forsiden.

  • Debat om Udvandrerne.dk bliver (som forklaret en del gange efterhånden) altid flyttet til en særlig afdeling til den slags, så det ikke forstyrrer den almindelige udveksling af direkte brugbare erfaringer og synspunkter.

Alle indlæg på Udvandrerne.dk får p.t. lov at stå minimum tre måneder. Du kan have en pointe i, at indlæg med salg af diverse burde have en tidligere udløbsdato. Det er skrevet på opgavelisten.

  • Jeg fornemmer klart at webmaster har en eller anden interesse i IKKE at få indlæg frem der er kritiske overfor denne sides annoncører.

  • Det har du også tidligere påstået, og jeg har ligeledes tidligere bedt dig om at komme med eksempler. Men du er aldrig kommet med nogen.

  • Folk der ønsker at høre om mine erfaringer med SUNZET ( tidligere Besthome ) samt Al-Active er velkomne til at kontakte mig på mail ).

  • Efter en lille håndfuld indlæg med skældud til Udvandrerne.dk nærmer du dig endelig det, som du oprindeligt ville ud med. Nemlig en kritik af en ejendomsmægler (som altså åbenbart er blevet til to).

Men hvorfor i alverden skriver du stadig ikke, hvad sagen handler om? Her på Udvandrerne.dk kan du få budskabet ud til 5000-6000 besøgende hver dag. Så mange bliver det svært at maile til.

Hvis du skriver om dine erfaringer med ejendomsmæglere, vil det jo klart være både brugbart og interessant info for mange, og så bliver det selvfølgelig ikke flyttet til en anden afdeling.

Man bliver jo helt nysgerrig af alle de appetitvækkere, du efterhånden er kommet med. Fortæl noget mere.

Skribentmail: