INVESTERING, ØKONOMI, HVIDEVARER, IT, LEJLIGHEDER

Brådne kar alle steder.helt enig

Flag 16-05-07 ~2 minutters læsning · 414 ord

Jeg forstår godt din frustration Ole. Vi har været udsat for det samme, både i Danmark og i Tyrkiet.

Angående Tyrkiet har man efterhånden hørt så meget, at man er forberedt på det værste. Vi valgte dansk mægler,og da tiden nærmede sig overtagelsesdagen, mailede vi om det hele var klar. Ork ja, alt var klar. Der skulle bare gøres rent i lejligheden.

Glade drager vi derned.Heldigvis med hotel.Første morgen tager vi til Metro og køber køkkenudstyr, sengetøj og hvad det ellers var på udstyrlisten. Lidt madvarer til at starte op på, røg også i vognen. Da vi kommer op til lejligheden går der et par håndværkere og nusser rundt, og de kigger noget til alt de vi kommer slæbende med. Så kom den store overraskelse da vi træder ind i køkkenet. Støvet står i luften, da de åbenbart lige er færdige med «rengøringen». Vi har købt lejligheden med hvidevarer, men har kun fået komfuret.

Vi ringer til mægler, og der kommer en ud og ser på tingene. Det er en grovrengøring de har lavet, og det er hvad vi kan forvente. Der ringes rundt for at høre hvor køleskabet er, og det opklares at det kan da ihvertfald ikke være der før næste dag.(Der går to)

Alt køkkenudstyr måtte stå i et værelse, da der var ting rundt i lejligheden der skulle laves om eller bare være i orden. Vi spilte en uge på at sidde og vente på forskellige håndværkere der skulle udbedre det de ikke havde fået gjort ordentligt. Enten kom de flere timer for sent, eller de kom slet ikke. Rengøring ville være spild af tid.Vi havde bestilt fjernsyn, opvaskemaskine og vaskemaskine, og det kom også i løbet af ugen, efter utallige opringninger.Det var forudbetalt, og det gør vi ikke mere.

Det tog et par ekstra ture derned inden vi var på plads og alt var i orden. Ting tager tid i Tyrkiet, som de der har prøvet turen siger. Bagefter kan vi godt grine lidt af det, men når man står midt i det hele, er det sgu ikke særlig morsomt. Det koster jo også hvis man skal afsted flere gange, ag kan man nu få fri igen.

Det mest positive ved det hele var den utroligt store hjælpsomhed vi mødte, fra tyrkerne, og selvom alle kunne rende ud og ind af vores lejlighed når vi ikke var der, manglede der intet af det vi havde

købt.

Nu hvor alt er gået i orden har vi ikke et sekund fortrudt.

Skribentmail: