GENERELLE, FORHOLD, GENERELT

Gode Nyheder fra Alanya/Mahmutlar

Flag 01-09-07 ~2 minutters læsning · 280 ord

Efter en meget meget varm uge i Mahmutlar, har vi fået gode nyheder med hjem.

Steandvejen ved Mahmutlar ved i løbet af et års tid være færdig,og se ud som den gør ind mod Alanya. Midterrabatten er de igang med at bygge op i Mahmutlar. I det østlige område ved Mahmutlar er der lagt fliser på mange af vejene, og det ser godt ud. Det ser virkelig ud som om der er gang i oprydningen, helt op bag i byen.

Stranden vi bor ud for,Ved Alden II Residence, er blevet fyldt op med sand, op mod vejen,og der vil senere blive fyldt ud i vandet, hvor der nu er lidt klipper, som ikke er så behagelige at gå på. Der er kommet en flot strandbar, og liggestoleområde.

Vi stødte på borgmesterens nevø, som fortalte at det i løbet af et års tid, vil blive muligt at flyve til den lille lufthavn med indenrigsfly, så man bare mellemlander i Istanbul først. Om to-tre år vil der være en ny lufthavn klar til alm. flytrafik, så der ikke bliver så lang transporttid til Alanyaområdet.

Der bliver etableret motorvej oppe i bjergene, til at tage den tunge trafik som nu kører gennem byen og langs stranden.

Vi har fået hans mailadresse, og vil prøve at få lidt nyt engang imellem.

Borgmesterfamilien ejer alle strandbarer i området, samt nogle lejlighedskomplekser i Mahmutlar. De har efter sigende også købt sig ind i et flisestøberi, så det er måske derfor der lægges fliser på gaderne.

Det er i det hele taget meget positivt at se hvor hurtigt de kan få et område gjort pænt i Tyrkiet, i forholdt til herhjemme, hvor alt skat være så omstændtligt.

Skribentmail: