POLITI, KRIMINALITET, KØB, SALG

ADVARSEL mod Frank Larsen & Eastcoast Estates !!!

Flag 16-05-07 ~Et minuts læsning · 179 ord

For noget tid siden købte jeg en bolig i Spanien. I den forbindelse mødte jeg danskeren Frank Larsen (Frank Våbengaard Larsen). Frank Larsen giver den idag ud som den altvidende tillærte ejendomshandler i Gran Alacant. Frank Larsen virker umiddelbart utrolig seriøs og pålidelig. MEN skindet bedrager. Med baggrund i Frank Larsens talegaver og gyldne løfter lykkedes mig at få et kæmpe tilgodehavende hos ham. Set i bagklogskabens klare lys burde klokkerne have ringet: Hvor mange ejd.mæglere (med rent mel i posen)fjerner telefonnummeret fra deres egen hjemmeside og henviser til al kontakt via email??

Efter utallige henvendelser og rykkere gennem længere tid, lykkedes det mig at få mit tilgodehavende udbetalt, troede jeg. Frank Larsen og Eastcoast Estates afregnede mit tilgodehavende med en check. Den var DÆKNINGSLØS !!!

Enhver kan komme i økonomisk uføre og pengemangel, og det kan man acceptere og have forståelse for. At skrive en dækningsløs check er bedrageri. Jeg har idag indgivet Politianmeldelse for bedrageri mod Frank Larsen og Eastcoast Estates. Jeg kan på det kraftigste advare andre mod ethvert samrbejde med Frank Larsen og Eastcoast Estates.

Skribentmail: