BOLIG, ØKONOMI, HVIDEVARER, IT, LEJLIGHEDER, MØBLER, NYBYGGERI

Der er intet fordækt i de 30 %

Flag 12-06-05 ~2 minutters læsning · 220 ord

Tak for din bidrag, det giver mig en chance for at forklare de 30 % (hvilket jeg åbenbart ikke har formået at gøre godt nok).

På min hjemmeside kan man læse at køb gennem denne bygherre er inkl. alle omkostninger ved handlen, altså en besparelse på både 3 % i mægler salær, 3 % i skødeskat (ejerskifte), udgifter ved notar, udgifter til tilstandsrapport (som selvfølgelig også følger med), m.v.

Priser på lejligheder i samme størrelse, samme beliggenhed (by) og samme etage sælges nogen steder fra euro 68.000 – 70.000. Ved denne udbyder koster sådan en lejlighed kun fra euro 58.000. Vi snakker selvfølgelig nybyggeri. Alt dette tilsammen giver en besparelse på op til 30 % i forhold til hvad prisen på lejligheder ellers kan løbe op i.

Derudover tilbydes en ”pakke” der inkluderer møbler til 2 soveværelser og én stue, efter eget valg (valgfrit fra katalog), air-condition, alt i hårde- hvidevarer, TV, stereo, gardiner m.v. til euro 7.000 – dette tilbud er ikke regnet med i de 30 %.

Som svar på dit bidrag kan jeg tilføje at jeg selvfølgelig håber at blive taget seriøs, der er intet ”fordækt” i mit tilbud, dette er blot hvad denne bygherre har at tilbyde – hvilket der da også allerede er flere købere der har nydt godt af.

Med venlig hilsen

Lise Ellegaard

Skribentmail: