INVESTERING, GENERELT, GRUNDE, JORD, ISENKRAM, SERVICE

Afslutning fra Kurator om Otium Rejsers konkurs

Flag 29-02-12 ~2 minutters læsning · 330 ord

Som en lille opfølgning til sagen omkring Otium rejser, så har en nær ven fået tilsendt en afslutning fra Kuratoren, der er sat på sagen.

Dem som har haft en mellemværende ml. Otium rejser, de har nu fået en afslutning fra Kuratoren -Advokatfirmaet Bech-Bruun, som var sat til at behandle konkursen for rejsegarantifonden.

Vil man have aktindsigt , kan man jo altid selv kontakte kuratoren, og se om man kan få det tilsendt på skrift. Her er der nogle uddrag.

Alle bilag, bankudskrifter, regninger og budgetter er blevet gennemgået systematisk og nøje af kurator, og konklusionen er følgende.

Otium Rejser var et velfungerende rejsebureau med gode nøgletal. Grunden til det pludselige stop med betalingsstandsning og derefter konkursen, skyldtes et stort million efterkrav fra samarbejdende flyselskab, grundet ekstra forhøjet olietillæg. Efterkravet skulle betales med tilbagevirkende kraft for hele sæsonen 2011. Grundet kravets størrelse så selskabet sig ikke i stand til at betale, med den utrolige korte betalingsfrist.

Firmaet måtte gå i betalingsstandsning, for at rejsegarantifonden kunne gå ind og arrangere de strandede gæsters hjemrejse.

Kuratoren ser ikke at der er foregået noget kriminelt , som har haft medvirkning til konkursen, og ser ikke nogen grund til at viderefølge sagen.

Personlig tilføjelse.

Min familie og Jeg syntes at det var ærgerligt at det skulle gå så galt med firmaet, vi rejste med dem mange gange og syntes vi fik en rigtig fin service, for billige penge. Synd at det skulle gå sådan for dem, for vi syntes de gjorde det godt. Man må jo næsten håbe at de kommer på markedet igen. Der er så mange useriøse på markedet, og ærgerligt at dem som vil gøre en god forskel ikke får lov, eller bliver bremset på denne måde. Vi støtter dem gerne igen.

Vi syntes samtidig at denne notes var værd at få med herinde, da der var en del dårlige skriverier tidligere, og mange spekulationer omkring konkursen, så det kan man jo hermed mane helt til jorden.

Michael & Marianne Nielsson

Skribentmail: