GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, BUREAUKRATI, ENERGI, FLY

Stakkels stakkels Tore!

Flag 11-08-13 ~Et minuts læsning · 206 ord

Hvad har livet dog gjort ved dig siden du indeholder så meget negativ energi, rendte konen fordi hun ikke kunne holde dit ynk og selvmedlidenhed ud? Synd, at du som pensionist ikke fandt dit skattefrie paradis i Alanya!! Du kender sikkert ordsproget - smil til verden og verden smiler til dig - jeg kan slet ikke genkende det Alanya du beskriver. Vi bor i en bebyggelse kun med Tyrkiske naboer (og ikke i et ressort som du antager) og aldrig har vi da mødt så meget venlighed, invitation til alle deres børns bryllup, fødselsdage etc. etc. Rengøringskoner der kommer med små lette retter og desserter ja jeg kunne blive ved.

Ja vi har da også oplevet det tyrkiske bureaukrati men med fagter og smil går det hele jo alligevel og vel er Alanya en turistby men også en by med infrastruktur hvilket vel er vigtigt når man som pensionist nedsætter sig?

Prøv at lade være med, at kikke så dybt i glasset, det fører kun til endnu mere selvynk - og brug pengene til en bustur til Kappadokien, et fly til Istanbul, eller mange af de andre ture man kan tage på for, at opleve Tyrkiet - ja selv en bustur i bjergene er en oplevelse.

Skribentmail: