GENERELLE, FORHOLD, GENERELT

Os der holder af Tyrkiet og dens befolkning

Flag 29-04-15 ~2 minutters læsning · 330 ord

Nu vælger jeg så alligevel at tage til genmæle. Turen til Istanbul og Østtyrkiet er blevet til i samarbejde med tyrkiske guider, der jævnligt laver ture til Østtyrkiet, og der er selvfølgelig lokalguide med. Vi er 9 personer – hvoraf de 6 har lejlighed i Side – der længe har ønsket at se dette meget smukke område. Bare for en ordens skyld betaler min mand og jeg også turens pris.

Jeg har arbejdet som agent for Sides største ejendomsmægler i 11 år nu. Jeg har aldrig haft en klage over vores måde at drive forretning på – tværtimod. Det er min hobby at sælge lejligheder i Tyrkiet, og slet ikke noget jeg overhovedet kan leve af – desværre. Jeg har fået mange venner i området, og min familie og jeg glæder os over de mange gode oplevelser, det har givet os.

Jeg ved ikke, hvor Holger Schou har alle sine oplysninger fra. Jeg er helt tryg ved dem, der står for vores lejlighed, ved vore tyrkiske naboer, ved vores pedel, der hurtigt skriver til os, hvis der er noget, der er gået galt i forbindelse med komplekset. Han får en til at skrive engelsk, så vi alle forstår det. Vi giver ham nemlig en ordentlig løn med sygeforsikring og pensionsordning, så han og hans familie kan leve et anstændigt liv. Han behøver ikke andre jobs for at skaffe sin familie et godt liv.

Alle disse meget sure opstød, du er kommet med, må du jo fremlægge beviser for. Er du selv blevet snydt, eller er du bare en mavesur (ældre) mand?

Min mand og jeg har rejst meget – tit alene – rundt i Tyrkiet. Det er et fantastisk land med så mange muligheder, at vi ikke når dem alle i vores levetid. Vi er nysgerrige mennesker, der elsker at opleve andre kulturer og steder. Selvfølgelig er vi blevet snydt nogle gange, men det hører vel med til at være turist

-)

Venlig hilsen

Gunhild Berg Andersen

Tyrkiet Agenten

www.tyrkietagenten.dk

Skribentmail:

Mere info: http://www.tyrkietagenten.dk