BOLIG, GENERELT, GRUNDE, JORD, LEJLIGHEDER

Svar til webmasteren. vedr der slettes ingen indlæg på udvandrene

Flag BRUGEN AF WEBSTEDET 19-10-11 ~2 minutters læsning · 335 ord

Da jeg desværre af en eller anden grund ikke kan svare dig under selve emnet, må jeg gøre sådan her.

Så kan jeg da ved gud godt nok ikke forstå, hvorfor det bliver nævnt af mange flere end kun mig?

Og jeg kan heller ikke forstå, hvorfor du sendte mig en privat mail, hvor der stod at mine indlæg blev fjernet? Det holder ikke helt stik med det du skriver her?

Og jeg kan heller ikke forstå, hvorfor mine indlæg kommer på flere dage efter at jeg har skrevet dem, og nogle kommer slet ikke på?

der står efter man har skrevet sine indlæg, at der vil gå nogle få minuter og så kan det ses i oversigten? det kan folk også, bare ikke lige dem der har haft skrevet noget negativt om et vist firma. Sjovt nok bliver mine indlæg altid trukket ud til kontrol. ? Men det er der sikkert en logisk forklaring på. Jeg skriver ikke om gratis reklame, og det var en stor fejl at min hjemmeside kom på det indlæg, for jeg regnede ikke med at det var noget der kom med. Men skidt nu med det. Jeg har forstået at man skal betale for at få reklame, hvilket jeg ikke har interesse i. Je har interesse i at advare udlændinge i Tyrkiet om visse plantenslagere. Hvilket jeg synes er meget relavant. Det kan godt ske at de mennesker der køber Lejligheder i Alanya er rige, men ingen mennesker er interesseret i at deres penge bare ryger i lommen på vise personer. Og ingen er interesseret i at blive snydt med kurser, forsikringselskaber, TAPU, testamenter osv. Det er pænt rimelig vigtigt at nå ud til de mennesker der ikke ved det endnu (efter mit synspunkt) Så kunne du jo evt. lade tingene komme på med det samme, så folk kan læse det, og så efterfølgende slette indlæggende, hvis du som webmaster mener at de er irelavant. Men du taler om utringfrihed, det vil vi gerne se!

Med venlig hilsen

Diana

Skribentmail: