BOLIG, KØB, SALG, EJENDOMSMÆGLERE, LEJLIGHEDER

Udskrivning af Tapu

Flag 12-01-06 ~Et minuts læsning · 208 ord

Jeg giver dig ret og har nok skrevet forkert, men som du kan læse af nedenstående er det hvad jeg mente.

Siden år 2004 foreskriver den tyrkiske lov, at alle ejendomsmæglere skal have licens til, at medvirke ved køb og salg af boliger.

Licensen udstedes efter en af handelskammeret udført afgangseksamen. Som en af de allerførste bestod ”kender navnet på vedkommende” eksamen og fik udstedt licens/autoritation.

Man skal altid sikre at mægleren har en sådan licens, hvilket i Ejedomsmæglerens tilfælde betyder at vi/I automatisk er forsikret

mod eventuelle fejl.

Der er kun 5 mæglere i Alanya der har dette licens/autoritation, uanset hvad du skriver. Håber jeg også at loven bliver lavet om, så det kun er mæglere med denne licens der har ret til at handle. Du går jo heller ikke i Fakta og køber lejlighed/hus!

Se også lige hvor mange der har problemer med deres køb, i starten får de både det ene og det andet af mægleren, men hvordan er det så lige med vedligeholdelsen m.m. nu, hvor pengene er betalt.

Dette er ikke et surt opstød, men jeg kan godt harmes over, at folk de skriver som de gør. Tror du ikke det er bedre at råde kommende købere til at handle de rigtige steder?