BOLIG, KVALITET, FERIEBOLIGER, LEJLIGHEDER

Tyrkiet - det perfekte ferieparadis - men det er ikke gratis

Flag 16-03-07 ~2 minutters læsning · 367 ord

Hej Helge - jeg skal også til Tyrkiet i næste uge. Jeg regner nu med at tage bumpet gennem det mindre skønne Avsallar direkte til destinationen hvor det sker… Nej spøg til side!

Først og fremmest er jeg glad for, at vi har fået lidt gang i debatten igen her på Udvandrerne - efter en noget død periode med næsten normaliserede skødeforhold og endeløse annoncebidrag med billige lejligheder på mindre skønne ferielokaliteter.

Det eneste jeg ville med mit bidrag var, at nedtone forventningerne til det Tyrkiske boligmarked en smule. Som vi alle er enige om, er der en klar sammenhæng mellem pris og kvalitet - også i Tyrkiet. Jeg kan kun tilslutte mig, at man lejer en lejlighed det udsete sted - måske endda over et par gange og gerne flere steder - før man køber. På den måde får man en fornemmelse af, om man vil kunne holde ud, at tilbringe sine ferier det pågældende sted fremadrettet. Når man kommer til Tyrkiet første gang – og herefter f.eks. til Avsallar – synes det hele nyt og spændende. Det kan dog for nogle, ret hurtigt gå hen og blive kedeligt det pågældende sted – og så er det surt at sidde tilbage med en købt feriebolig. På den anden side kan det være, at det bare er lykken at bo i Avsallar, og så har man jo fået noget for pengene, da efterspørgslen på feriebolig ikke er så stor her – deraf det lavere prisniveau.

Til jer der overvejer at se på feriebolig i Tyrkiet – det er et fantastisk land med utrolig meget natur og kultur, fremragende mad og en venlig befolkning. Jeg kan på det varmeste anbefale Tyrkiet frem for Spanien, Frankrig osv. – det er bare en helt anden dimension af ferie man får her. Men, men, men, sæt nu ikke forventningerne for højt til pris og udbud af ferieboliger. Tyrkiet er ikke noget uland, og hvis I skal have noget der er ordentligt på 3 værelser med god ugeneret havudsigt koster det ikke under 100.000 euro – hvis det tilmed skal ligge centralt i Alanya koster det fra 150.000 euro og opefter. Men det er også utroligt billigt sammenlignet med resten af Europa.

Skribentmail: