BOLIG, KØB, SALG, LEJLIGHEDER, MØBLER, HVIDEVARER

Møbler - svar til Jutta

Flag 28-09-05 ~2 minutters læsning · 244 ord

Vi har både købt møbler i Tyrkiet og bestilt nogle møbler hos Ide Møbler.

Vi bor i Kbh og har fundet møblerne i butikker herovre og har så bestilt i Herning via tlf og mail. Der kan ikke bestilles hos andre af Ide Møblers butikker.

Prisforskellen er ikke stor og har ikke været afgørende for vores valg. Men vi købte skabe, dobbeltsenge, hårde hvidevarer og sofagruppe i Tyrkiet. Kun sofagruppen måtte vi købe «lidt mere» end beregnet. Sofagruppen bestod nemlig af 3-pers, 2-pers og 2 stole (vi ville godt have nøjes med 1 stol). Vi har betalt halvdelen af prisen ved bestillingen og resten efter leveringen. Transport og opsætning af møblerne var inkluderet i prisen.

Kun spisebord har vi haft problemer med at finde i Tyrkiet - fordi vi skulle købe alle mulige vitrineskabe og købmandsdiske sammen med spisebordet. Derfor har vi valgt at købe det i DK sammen med nogle specielle møbler til vores børneværelse, som vi heller ikke fandt i Tyrkiet.

Jeg synes faktisk der inden for de fleste møbler - er et rimeligt godt udvalg i Tyrkiet. Vi har handlet i Antalya og her er møbelbutikkerne samlet i samme gade, hvilket gør det nemt at gå dem igennem på en formiddag.

Vær opmærksom på at bestiller du i DK - skal du være i god tid, hvis du vil have færdigmøbleret din lejlighed til maj. De møbler vi selv lige har bestilt hos Idemøbler ankommer først til Tyrkiet ved årsskiftet.

Linda