BOLIG, KØB, SALG, EJENDOMSMÆGLERE, LEJLIGHEDER, MØBLER, SERVICE, HVIDEVARER

Erfaringer ved køb af lejlighed i Alanya

Flag 11-10-05 ~2 minutters læsning · 377 ord

Vi er et par, der som så mange andre danskere er blevet fristet af Tyrkiets gæstfrihed, klimaet og ikke mindst ejendomspriserne.

Udbudet af boliger i Tyrkiet er stort og ejendomsmæglerne er mange, så vi startede vores søgning på nettet afgrænset til Antalya/Alanya.

Vi udvalgte nogle boliger, som vi gerne ville se på vores kommende tur til Tyrkiet i august 2005 og skrev til hhv nogle danske og tyrkiske mæglere.

Allerede efter den første kontakt valgte vi nogle mæglere fra, enten fordi de ikke ikke svarede på vores henvendelse eller fordi de på anden vis ikke virkede seriøse omkring de valg og ønsker, som vi havde.

Da vi tog til Tyrkiet havde vi så udvalgt 3 mæglere, som vi lavede aftale om besigtigelse med. Det var en dansk mægler, en dansk/tyrkisk mægler Alanya Flats og en tyrkisk mægler RelaxHomes.

Den danske mægler opgav vi hurtigt, da han på trods af, at vi på forhånd havde skrevet hvilke lejligheder vi gerne ville se, ikke viste os en eneste af dem.

Alanya Flats gav en utrolig god service og dem skylder vi en stor tak.

Valget faldt på RelaxHomes som viste os lige netop den lejlighed, som vi faldt for. På trods af at vi gennem de danske medier/ejendomsmæglere var blevet advaret mod, at handle uden dansk mellemmand, så var vi ikke et øjeblik i tvivl om, at RelaxHomes som er tyrkisk ejendomsmægler var et seriøs foretagende.

Efter at vi havde besluttet os for lejligheden, brugte de en halv dag på at vise os Alanya og omegn, for at sikre sig, at vi var klar over det geografiske valg.

RelaxHomes har som de fleste andre mæglere forskellige servicepakker, som er til stor hjælp når der skal betales el og vand, oprettes bankkonto, opsyn med lejlighed og tilbud om transfer til og fra lufthavn.

Vi er netop kommet hjem fra en uge i Tyrkiet, hvor vi var nede og købe hvidevarer og møbler og vi fik en helt fantastisk service. RelaxHomes brugte 4 hele dage til at køre os rundt til forskellige møbelhuse, hvidevarerfirmaer og fandt frem til værksteder og håndværkere for vores specielle ønsker.

Alt i alt har vi fået en fantastisk god service og vi kan kun anbefale RelaxHomes til andre danskere, som overvejer at købe bolig i Alanya.

Skribentmail:

Mere info: http://www.relaxhomes.com