BOLIG, KØB, SALG, HVIDEVARER, LEJLIGHEDER, MØBLER

Akut bolignød!!!!

Flag 08-08-06 ~Et minuts læsning · 201 ord

Kan det virkelig passe der slet ikke er nogen af alle jer «derude» der har en lejelighed i Alanya (saray Mah / Damlataş området), som I ønsker at leje ud i et par år?

Leder efter en 2 værelses lejlighed i pæn stand, helst uden møbler, gerne med hårde hvidevarer dog ikke et krav. Helst beliggende på 2. sal og op efter….det HASTER!!!! Vi er pæne ordentlige mennesker, der passer godt på vores ting, men som desværre lige mangler yderligere et par år før vi selv kan købe. Hvis lejligheden viser sig at være helt passende kunne denne langtidsleje sagtens være med køb for øje, men vi har som sagt ikke råd på nuværrende tidspunkt, men indgår gerne aftale herom - eventuelt at betalt husleje fratrækkes salgsprisen eller lignende.Leder i et prisleje mellem 200-300 euro per måned, eftersom vi garantere også for flere års leje eller køb.

Hjælp os hvis du har mulighed for det eller sæt os i kontakt med nogen der kan..haster virkelig. Kan faktisk flytte ind kommende weekend og har, hvis det kræves, mulighed for at betale 3 måneders leje forud, hvis lejen som sagt ligger på ca 250 euro per måned. Håber inderligt I kan hjælpe os.

Skribentmail: