BOLIG, KØB, SALG, GOLF, SKØDER, EJENDOMME, LEJLIGHEDER

Til Jyllandsposten far DANEMLAK

Flag 02-01-06 ~3 minutters læsning · 451 ord

Vi har hermed sendt nedenstående som svar på Bo jørgensens artikel i Jyllandsposten.

Hej,

Vi har læst Deres artikel med forundring og er meget overrasket over Deres uvidenhed om situationen hernede. Derfor vil vi gerne bede om en redegørelse for hvilken baggrund og kilder De har brugt da De har skrevet artiklen. Det er beklageligt at De har brugt en så velkendt medie som Jyllandsposten og vi betragter Deres artikel som yderst uheldigt for Deres vegne. Vi vil gøre Dem opmærksom på at artiklen er blevet offentligtgjort 30. december 2005, og den nye lovgivning som fjerner alle de negative sider som De har skrevet i Deres artikel ca. 2 dage før, natten mellem 28-29 december kl.01:55. Vi synes at der er for dårligt af Dem og Jyllandsposten at skrive disse delvis falske nyheder og oplysninger kun for at trække læsernes opmærksomhed og for at få solgt flere aviser.

De har bl.a. skrevet «300 danske mæglere i Alanya»…. og «1500 danskere har købt siden april». Hvad er Deres kilder m.h.t. disse tal og er det officielle kilder. Nu for at hjælpe Dem lidt kan de finde de officielle tal ved at klikke Dem ind på nedenstående link istedet for at skrive nogle tal som ikke passer:

http://www.tkgm.gov.tr/

En anden ting som ikke passer helt….«uden at have juridisk gyldigt papir på, at de ejer boligerne». Jeg går udfra at De har en kilde der har læst tyrkisk jura med speciale i ejendomshandler i Tyrkiet. Kan De oplyse hvor mange danskere der har mistet Deres penge eller ikke har kunne få deres ejendom. Der er kun 3 officielle sager igang ifølge tyrkisk domstolsforening (Barolar Birligi). Hvor mange procent eller snarere promille dette er kan De jo selv regne ud. Jeg vil mene at det er lavt nok.

Vi opfordrer Dem til at skrive en ny artikel om at den nye lovgivning er vedtaget og at denne nye lovgivning gører det endnu nemmere for udlændinge at få deres sag behandlet og få deres skøder meget hurtige end før. Vi er villige til at hjælpe Dem med de korrekte oplysninger så De ikke kommer ud for uheldige situationer igen, bare for Deres egen skyld. Samtidig skylder De Deres læsere en undskyldning for at De ikke er opdateret med De rigtige oplysninger.

Har De andre spørgsmål er De velkommen til at kontakte os.

Håber at høre fra Dem snarest muligt.

Med Venlig Hilsen

Huseyin Ulukapi

Nirvana Danemlak Boliger A.S.

Vil De slettes fra vores kartotek venligst send os en e-mail.

Luksusvillaer og lejligheder med swimming-pool, tennisbane, tæt på strand,

golf og meget mere på WWW.DANEMLAK.DK

KLIK IND PÅ VORES HJEMMESIDE OG OPLEV SYDTYRKIETS VARME.

www.danemlak.dk

Kilde:

Kilde med overskriften «Danskere spiller bolighasard» offentliggjort i Jyllandsposten d. 30-12-2005.

Skribentmail: