BOLIG, PRAKTISK, EJENDOMME, INTERNET, IT

INTERNET OG TELEFON I TYRKIET

Flag 03-01-09 ~2 minutters læsning · 262 ord

Skal jeg anbefale dig noget, så lad være med, at få det oprettet i andres navn.

Begrundelse: Har du Banken eller en anden person, ikke fået betalt regningen, så bliver det rigtig dyrt for dig, da telefonselskabet ikke holder sig tilbage med gebyre.

For mit eget vedkommende havde jeg selv lavet en fejl i banken, ved at jeg fik slettet den ene bog og fik pengene ført over på en anden, så jeg kun skulle have 1 bog. Det gik der kluder i, så regningen ikke blev betalt i 3 mdr. det kostede mig 310,00 TRY i gebyr. Jeg har bekendte i Tyrkiet, som har ladet en tyrkisk person stå for betalingen. En dag var han væk og der blev ved med, at komme regninger til de personer som han skulle betale for. Telefon og Internet var lukket, dernæst løber det op, med gebyrerne. De mennesker står nu og kan ikke få fasnet eller internet, inden der er betalt for det der skyldes. Dernæst skal de have en opholdatilladelse, så helt billigt er det ikke.

Jeg betaler for en ADSL 29,00 TRY hver månede og kan bruge det ubegrænset, uden det koster ekstra. Har du internet, kan du jo bruge Skype, som telefon, det er faktisk meget billigt og fungere i dag «godt» Jeg har dog min fastnet ved siden af og ringer du i Tyrkiet, er det også billig, men ringer du til udelandet, så tæller det.

Vær opmærksom på, om der er ført en telefonforbindelse ind i den ejendom du bor i.

HELD OG LYKKE

Med venlig hilsen

Bent Sørensen

Skribentmail: