BOLIG, KVALITET, GOLF

Hvert sted - sin egen charme

Flag 17-03-07 ~2 minutters læsning · 328 ord

Da vi i sin tid skulle finde en bolig i Tyrkiet, troede vi at den skulle ligge i Alanya. Vi tog dertil og kunne også se, at byen var en smuk by med mange muligheder. Alligevel manglede den noget væsentligt for min mand – nemlig en golfbane inden for overskuelig afstand. Vi var så i Side, vi var i Belek og Antalya. Vores valg faldt på Side, da det var stedet, der opfyldte de fleste af vore krav til et kommende feriested både for os og vore børn og børnebørn. Vi udelukkede Belek, fordi vi ikke synes, den har andet at byde på en golf. Antalya er en storby med alle storbyens muligheder og den ligger jo tæt ved golfbanerne og ikke mindst lufthavnen. Men valget faldt på Side,

  1. da golfbanerne og lufthavnen ligger i en overskuelig afstand,

  2. det er en hyggelig by med atmosfære og så kan vi godt lide den antikke by i Side

  3. Der er en fantastisk dejlig stor børnevenlig strand

  4. der findes ingen højhuse

  5. den tyrkiske by Manavgat ligger lige bag ved – kun 5 km. væk.

Senere har vi fået øjnene op for andre steder også – især Kas og Bodrum. Hver gang vi er i Side kører vi turen til Kas, og vi er enige om, det er det smukkeste sted i Tyrkiet. Ligeledes er vi enige om, at hvis Kas lå nærmere en lufthavn og havde en golfbane i nærheden, ja så var det måske der vi helst ville være. Men vi er stadigvæk glade ved vores valg i Side. Det Side mangler må vi så opleve på vore ture i omegnen, for Side ligger jo central både i forhold til Antalya og Alanya, og så kommer der jo golfbaner i nærmeste fremtid – allerede én til efteråret.

Derfor er det så vigtigt, at man kigger sig godt omkring og finder det sted der passer bedst til de forventninger, man har til et feriested.

Venlig hilsen

Gunhild Berg Andersen

Tyrkiet Agenten

Skribentmail: