BOLIG, KØB, SALG, HVIDEVARER, MØBLER, REVISORER, SKØDER

Til Helle Jensen fra DANEMLAK

Flag 17-08-06 ~Et minuts læsning · 211 ord

Hej Helle,

Jeg vil anbefale at i én gang for alle får løst jeres skøde problem ved at etablere et passivt firma til formålet. Det er nemt og hurtigt og du har skødet i hånden i løbet af en lille uge hvis din mægler eller rådgiver er hurtig. Dog skal du alligevel for at være på den sikre side nok afsætte 14 dage. DANEMLAK har selv brugt denne metode flere gange før for nogle af vores kunder der ikke gad at vente mere.

Det koster ca. 1000-1500 Euro for at etablere et firma alt afhængig af kapitalen, hvor mange ejere, hvilken type firma det skal være o.s.v.

Du skal have statsauthoriseret revisor som skal lave dine regnskab, årsopgørelse o.s.v. Lejer du din bolig ud er det en indtægt til firmaet, du kan så trække alle dine udgifter fra når du kommer til dit hus, herunder el og vand regninger, eventuelle fællesudgifter, dine flybiletter, møbler, hvidevarer m.m.

Det vil koste dig ca. 100-150 YTL om måneden at have dette firma kørende som dækker driftomkostninger herunder også revisor udgifter. Samtidig kan du købe ligeså mange boliger som du har lyst til hvor der normalt kun gives tilladelse til to boliger. Jeg er villig til at hjælpe med at rådgive, oversætte eller det praktiske.

Skribentmail: