BOLIG, KØB, SALG, GRUNDE, JORD, LEJLIGHEDER

Hænderne i SKØDET og vent !

Flag 22-02-06 ~2 minutters læsning · 283 ord

Nogle hjemmestrikkede betragtninger vedr. skødesituationen:

Mig bekendt kan ALLE EU-borgere frit købe sommerbolig i et hvilket som helst EU-land – lige med undtagelse af bolig i DK, på grund af en dansk SÆRAFTALE !

Tyrkiet vil pt. gerne være medlem af EU !

Kan man forestille sig, at de så får lavet en SÆRAFTALE, der siger, at alle EU-borgere kan købe sommerbolig i Tyrkiet (og uden en ”strafafgift”, læs opholdstilladelse)– lige undtaget de kære danskere ??? Nej, vel ?

Nuvel, Tyrkiet er ikke medlem endnu, men på sigt bliver de det jo nok på et tidspunkt, og de arbejder allerede nu på at tilrette forskellige lovgivninger til EU´s

Skulle det alligevel gå så galt, at vi danskere ikke får lov at købe de lejligheder, vi allerede HAR købekontrakter på og som mange har betalt – helt eller delvist – bliver de vel ikke inddraget af den Tyrkiske stat ?

Selvfølgelig kan jeg da ikke undgå at få lidt dystre tanker en gang imellem, specielt, når jeg ser uddrag fra Jyllands-”Pesten” ! Avisen har jeg for år tilbage lyst i band, også når de tilbyder gratis abonnement i en periode. Men ellers sover jeg fint om natten, da jeg, når jeg tænker mig om, simpelthen IKKE tror på, at et rimeligt civiliseret land som Tyrkiet forsøger at være, vil hindre vores køb og ikke mindst sætte flere tusinde danskere i en økonomisk klemme. Selv om andre lande HAR tilladelse til at købe, vil det begrænse salget væsentligt til disse fremover, hvis Tyrkiet viser sig at ville agere som en Bananstat. Mange bygherrer, mæglere o.s.v. vil gå konkurs, turistindtægter i al almindelighed vil falde væsentligt og regeringen vil blive meget upopulær i de berørte områder.

Skribentmail: